Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

matej_
Novinec

Kraj: velenje

Napisal/-a matej_ Pe okt 02, 2009 8:27 pm

Koloo dolgo boš ga pa čakal? 2mesca? 3? Keri teden bo tvoj avto narejen? Ko sem polota naročeval, mi je prodajalec povedal točni teden kdaj bo narejen, kdaj gre v transport, kdaj bo v slo,... je pa prvo šel v koper z vlakom potem pa nazaaj k men.

Ko sem se jaz nekako zanimal za avto sem na 5 avtohiš poslal povpraševanje za ponudbo, sem dobil od 4ih nazaj vse vključno s financiranjem in samo pri eni so mi ponudili še dodaten popust. konec oktobra grem k njim menjat gume pa se menit za tourana.

lp

vwlike
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a vwlike Po okt 05, 2009 7:08 am

matej_ je napisal/-a:Koloo dolgo boš ga pa čakal? 2mesca? 3? Keri teden bo tvoj avto narejen? Ko sem polota naročeval, mi je prodajalec povedal točni teden kdaj bo narejen, kdaj gre v transport, kdaj bo v slo,... je pa prvo šel v koper z vlakom potem pa nazaaj k men.

Ko sem se jaz nekako zanimal za avto sem na 5 avtohiš poslal povpraševanje za ponudbo, sem dobil od 4ih nazaj vse vključno s financiranjem in samo pri eni so mi ponudili še dodaten popust. konec oktobra grem k njim menjat gume pa se menit za tourana.
lp

3 mesece (za 170TSI). Dizli pridejo baje v dveh mesecih.
Ja, nekaj malega popusta dajo ze sami od sebe, ce pa se malo tezis in stokas, pa dobis se kaj vec. ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov