TribesMan je napisal/-a:Si nisem mogel kaj da se ne bi registriral in dodal nekaj kapljic olja na debato
čare je napisal/-a:Se globoko opravičujem ampak res nisem mel cel dan cajta,ker sem pač mal delal,moram pa rečt da mi je post od Sašo5 kr mal polepšal večer-tista o načitanem teoretiku mi je najboljša,še boljša mi je pa tista"sej veš čigav vajenc sem,on pa je en med best mehaniki".On že on ti si pa samo vajenc.Delam pa res hitro in zaenkrat brez reklamacij,delam pa lahko hitro zato,ker mam eno trgovino z deli 5 minut stran od mene v Mostah,druga pa 5 minut od mene za Bežigradom,ti pa seveda lahko delaš os Ponedeljka do Petka en avto pa ni muz da je dobro narejeno saj v PON.razkoplješ,v TOR. naročiš material,potem se v SR. praskaš po riti ker nimaš materiala,v ČET. popoldan dobiš material in ugotoviš da je že mal pozno in se ti ne da potem pa v PET. na brzino skup zmečeš,ker je stranka že precej sitna,jaz si pa pač ne morem privoščit da bi en avto pacal 3 dni in si manjše posege razdelim čez teden,kakšen večji projekt pa čez vikend in je to to.
UDO1 je napisal/-a:Da jst začnem naštevat okvare fotrovga mondea mk3 (1.8 bencinar, kupljen nov l2003), lahko zarad dolžine posta forum crkne. Cene delov so paRecimo motorček za sprednje brisalce 390€ (original ... ponaredka takrat niti ni blo za dobit) - kakšna je kaj zdaj cena tega motorčka TrijoAdijo?
/miha je napisal/-a:Me prov zanima koliko alinej bi napisal, če bi namesto bmwja kupil 156, kakor sem si želel. Si kdo upa reči, da bi jih bilo manj?
/miha je napisal/-a:- gretje naslonjala na sovoznikovem sedežu ne dela (najbrž zaradi stalnega prepogibanja sedeža)
/miha je napisal/-a:Bom jaz povedal za dva naša bmw-ja:
- 318d touring letnik 2004, kupljen s 27.000km , zdaj jih ma 130.000
Napake:
-gumijast nosilec motorja spustil dušo ( avto je potresel pri speljevanju - odpravljeno na rednem servisu)
-parkirni senzorji enkrat delujejo, drugič ne (najbrž je stikalo)
-rolo prtljažnega prostora je zelo natrgan - pripisujem grobosti uporabnika
-pri najboljši volji se ne morem spomnit nič drugega
- 316i compact letnik 1998, kupljen s 129.000, zdaj jih ima 142.000
Napake:
- zamenjal žarnico v armaturi
- na serivsu so zamenjali plastično prirobnico, ker je puščala hladilno tekočino
- motor je masten na enem delu
- ko prižgem klimo neki ropota... to bomo še zrihtal, čeprav dela odlično
- gretje naslonjala na sovoznikovem sedežu ne dela (najbrž zaradi stalnega prepogibanja sedeža)
- to je vse, ampak res VSE kar sem opazil do sedaj.
Me prov zanima koliko alinej bi napisal, če bi namesto bmwja kupil 156, kakor sem si želel. Si kdo upa reči, da bi jih bilo manj?
mjurma2 je napisal/-a:Po dolgo časa se spet prijavljam na ta forum zaradi tele debate...
Smešni ste vsi, ki nekaj kritizirate italjane in alfe, v resnici pa tudi od blizu niste videli niti enega primerka.... Vsaj za 10 italjanov, ki smo jih imeli v družini, lahko rečem da ob rednem vzdrževanju in vsaj malo odgovornosti do avta dela bolje kot vsa vaša šklopocija, ki se ji lahko reče BMW, Audi, VW, ali kakršen koli drug pol-izdelek. Ali pa dela vsaj enako dobro, s tem da so deli pol cenejši.
Fiat Tempra 2.0 4x4... 480000km, sklopka zdržala preko 300k, vse ostalo originalno razen tesnila pokrova ventilov (strošek 5e)... na koncu šla na streho
Fiat Marea 1.8 16V... 280000km, motor dela kot ura, prva sklopka, v garanciji sta crknili 2 cinšpuli (ki sta mimogrede japonski)
AR 166 2.0 TS... tale veleznani 2.0 TS... 230000km, niti znaka kakšne okvare
Ampak kva čem, nije žvaka za seljaka...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov