Nejko je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:/miha je napisal/-a:A astra classic ni več v prodaji? Nazadnje je bla zlo pocen s kr lepo opremo.
hm...to še pa pomislu nisem...bom malo še to opcijo preveril. Čeprav je Astra že večja in se res ne potrebuje avtomobil srednjega razreda. Kot velik avto je pri hiši že Grand Espace...
Zakaj avtomatska klima? Sem v prvem mojem postu omenil, da zato, ker bo to njun prvi avto s klimo...in potem naj bo trotlziher varianta. Kot je je bilo napisano, nastaviš 22, pritisneš avto in se ti gladko j.... ! Ne pa zato ker se lepo sliši...verjemte, če bi kupoval po tem, kar se lepo vidi in sliši, bi verjetno res letel po kakšnega rabljenega BMW-ja ali Audija... Še enkrat, nisem želel nasvetov, kaj naj od starega plehovja kupim...zanimal me je vaš pogled na cenovno politiko Renaulta in možnost za zbijanje cene. In ja, še enkrat....potrebuje se avtomobil velikostnega razreda Clio, P207, i20 ipd... in v tem razredu je z avtomatsko klimo Storia najcenejša (ja se zavedam starosti konstrukcijske osnove...nenazadnje je bil Clio II pri hiši že leta 1998, praktično takoj po predstavitvi in je uspešno služil do 2004).
lp
J
Torej bo avtomatska klima na osnovi tvojega razmišljanja? Ne razume me narobe...pač ti misliš, da bi bilo to najbolje za njiju? Moja starša recimo nista najbolj navdušena nad avtomatsko klimo, ravno zato, ker nimata kontrole. Če je ročna je pa tako kot pri navadni ventilaciji, le da ko hočeš, da res mrzlo piha pritisneš še en knof.