audi-fan je napisal/-a:No pol sta pa Vidva svetle slovenske izjeme. Imam občutek da vsi kateri naredijo na leto več kot 12000km rabijo passate in to manj kot 140KM dizel ne sme bit(vsaj tako je na forumih
)
niti ne

Edit: @matej_

audi-fan je napisal/-a:No pol sta pa Vidva svetle slovenske izjeme. Imam občutek da vsi kateri naredijo na leto več kot 12000km rabijo passate in to manj kot 140KM dizel ne sme bit(vsaj tako je na forumih
)
rok46 je napisal/-a:
pa kaj ti klamfaš zdej? sej usi zmer pravjo raje eno staro ladjko kot mala plastična jajčka. evo ti primer, kjer nazorno kaže da to ni res. bok je plastičen? vrata so plastična? pa kaj je s tabo? maš ti mogoče možgane plastične?
tommy31 je napisal/-a:Jaz priporočam vse samo, da ni korejec. Moj predlog je kak Renault Megane ali Opel Astra. Sicer prihaja nova Astra ampak je sedajšnja izredno poceni, ker jih morajo čimveč razprodati.
maius28 je napisal/-a:tommy31 je napisal/-a:Jaz priporočam vse samo, da ni korejec. Moj predlog je kak Renault Megane ali Opel Astra. Sicer prihaja nova Astra ampak je sedajšnja izredno poceni, ker jih morajo čimveč razprodati.
Jaz pa glih obratno. Sam renaulta ne, je j**c in pika. Mel in same težave. Kupi korejca, KIO. Jo mam doma in je mir.
Tomas214 je napisal/-a:Včeraj sem ga pripeljal domov. 1.6 90Km polo TDI comfortline, paket udobja 1, 15" alu platišča in zimske gume na platiščih z rat kapami, gumjasti predpražniki. Cena 14150€. Naredil sem že 120km včeraj in morem rečt da sem zelo zadovoljen.Edino kar je volan je zelo mehek in se ga bo treba navadit.Seveda prehod iz volana od 206 na novega je kl velika razlika.Avto je zelo poskočen poraba pa je bila max 7.5 pri max preganjanju, ampak še to je takoj padla na 6 ob normalni vožnji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov