\OnlyME/ je napisal/-a:Ma ko ste pametni vsi,..... dečko je avto kupil od mene, pa da še tukaj povem na glas, tako kot sem njegovemu očetu,.....
Pubecu avto vžge in takoj vgasne - enako se je zgodilo tudi meni, drugi dan po nakupu avta, ko se prilagodil položaj volana (premaknil sem ga nižje in malenkost ven, ker je pred mano avto vozil en celjan, ki je mel večji vamp kot jaz).
Ko se je pojavila napaka, smo najprej ugibali, da bi lahko bila kriva koda na ključu (slišal sem takrat namreč verzijo, da so ti ključi zelo občutljivi in se radi zjebejo), tako da smo dali na novo kodirat ključe s števcem vred. Napaka je ostala. Avto je sicer takrat vžgal, če sem potolkel po amaturki (spodaj pod volanom). Istočasno smo v roku enega tedna menjali žico, ki povezuje ključavnico s števcem (mislim da je bla to ta žica) in problem več ni bilo.
Ko me je klical oče novega lastnika in mi opisal napako, sem ga takoj vprašal če so premikali volan, odgovor je bil pritrdilen - pomoje gre za isti problem.
Istočasno pa še te tukaj prosim _Ghostrider_ da porihtate zavarovanje za avto ali pa ga odjavite iz prometa, da lahko prekličem zavarovanje za golfa, ki ga imam na trajnik - za 66 eur mam jaz plenice pa aptamil za otroka! Sem rekel tvojemu očetu, pa vsakič ko se to omeni, odloži slušalko!
jaka te res ne razumem da take kvasiš tu prek foruma ne morem vrjeti da si tako nasral mojega sina starega 18 let ki je cca 10 let zbiral prihranke da je kupil tako pokveko mislim da ga nebi tako poceni dal če bi bilo vse vredi da pa odložim slušalko pa si ti kriv in tvoj oče ko mi kvasita o neki žički nevem zakaj pa ima pol nastavljiv volan če pa ga nesmeš premikati prosim ne blati me bom pa tudi vsem javno napisal ko bodo popravili to tvojo bivšo jajco oz golfa in kako ti naj naredim zavarovanje če pa ne gre in pomisli koliko vsega bi si lahko privoščil moj sin če ne bi nasedel tvojim besedam