GoGo je napisal/-a:Lega je OK, ni preveč mehak. Vsekakor to ni avto za tiščanje skozi ovinke,
za normalno vožnjo po omejitvah je pa čisto dober...Nekega nagibanja ni, tudi čez neravnine avto ne plava.
Pri 130 ima če se prav spomnim okol 2500 rpm...
Upam da ne razmišljaš o tem avtu zato da bi imel moč in pospeške. Sicer ni nepremičnina, vendar te opozarjam da ti nekega adrenalina pri pospeških ne bo nudil. Pri pospeševanju namreč nimaš občutka da bi pospeševal, čeprav si prav hitro na 100...
Sicer pa bo najbolje da greš na kakšno malo daljšo (vsaj par 10km) testno vožnjo in sam preizkusiš avto - kriteriji so lahko zelo različni - kar se meni zdi OK se mogoče pa tebi ne bo oz. obratno.
mišek je napisal/-a:Za 900 eur si ga dobil![]()
Kaj si nor, to pomeni, da bi jaz lahko prodal mojega Cliota pa bi dobil mlajšega američana pa še denar bi mi ostal (Clioti so dražji)![]()
![]()
Samo potem, ko se pa se zbudiš iz sanj pa ugotoviš, da pije kake 4 litre več zavarovanje v najvišjem razredu, cestnina pred tazadnji razred, strah kaj če gre kaj narobe, kje boš dobil dele - ne hvala. Pač taka je realnost. Cene so pa res smešne pri teh ladjah. Tudi tisti BMW 7 za 2200 eur pa 98 letnik, kaj si nor.
M je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Za 900 eur si ga dobil![]()
Kaj si nor, to pomeni, da bi jaz lahko prodal mojega Cliota pa bi dobil mlajšega američana pa še denar bi mi ostal (Clioti so dražji)![]()
![]()
Samo potem, ko se pa se zbudiš iz sanj pa ugotoviš, da pije kake 4 litre več zavarovanje v najvišjem razredu, cestnina pred tazadnji razred, strah kaj če gre kaj narobe, kje boš dobil dele - ne hvala. Pač taka je realnost. Cene so pa res smešne pri teh ladjah. Tudi tisti BMW 7 za 2200 eur pa 98 letnik, kaj si nor.
za 4 litre več mi je dokaj vseeno (pa dejansko je razlika po mojih izkušnjah precej manjša), pri zavarovanju je bonus, celotna cestnina od 1,8 do 2,5 l stane 108 €, nad 2,5 l pa 194 €, torej brez veze. če kaj konkretnega crkne, ga vržem stran in kupim nekaj drugega za jurja ali dva.
še dobro, da večina razmišlja tako. zato pa je dobra roba poceni.
M je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Za 900 eur si ga dobil![]()
![]()
za 4 litre več mi je dokaj vseeno (pa dejansko je razlika po mojih izkušnjah precej manjša), pri zavarovanju je bonus, celotna cestnina od 1,8 do 2,5 l stane 108 €, nad 2,5 l pa 194 €, torej brez veze. če kaj konkretnega crkne, ga vržem stran in kupim nekaj drugega za jurja ali dva.
še dobro, da večina razmišlja tako. zato pa je dobra roba poceni.
M je napisal/-a:No, pa dodaj še 300 € za dražje gume, servise in nepredvidene stroške. In si na 1.200, kar pomeni točno 100 € stroškov več vsak mesec. Za 100 € na mesec več se torej voziš z Avtom in ne z mlinčkom. Pa ne pozabi, da si že na začetku nekaj malega prihranil, ko si pač kupil avto za jurja in ne mlinček za tri ali štiri...
Meni je 100 € na mesec vredno, da se vozim okrog tako, kot mi je všeč. Marsikdo pa ne razmišlja tako. 100 ljudi, 100 čudi...
mišek je napisal/-a: ampak eni so se začeli nesramno izražat, češ butasti slovenčki kupujejo "gajbice" namesto "Avtov".
M je napisal/-a:a to name leti? če ja, potem še enkrat preberi kar sem napisal, pa povej, če je res kjerkoli kaj nesramnega. butasti slovenčki so tvoje avtorsko delo. sam sem napisal 100 ljudi, 100 čudi, torej kakor komu paše.
mišek je napisal/-a:Jaz tudi pravim, da tak znesek ni hec. Tu je potem tudi razlaga zakaj slovenčki raje kupujemo "gajbice" v rangu cliotov, puntotov..., zato ker ni tako enostavno rečt, eh si kupim takole ladjo. Tak kot sem na hitro zračunal, samo razlika pri gorivu (15.000km) in registraciji je 900 eur - to je za veliko večino slovenčekov več kot ena plača. Ko pa še upoštevaš ostale stroške, ki so večji pa prideš na dve plači. To pa vsekakor ni hec, danes, ko gre veliko ljudem tesno skozi.
GoGo je napisal/-a:Scenic je še doma, prav tako nov motor, čaka na vgradnjo, nato gre v prodajo...
Smo vmes kupili sharana.
sicer pa sem za stratusa danes dobil nekaj klicev, 2 kandidata bi takoj peljala avto v makedonijo, če bi pustil tablice (nardimo samo prepis), samo mislim da to ni najbolj pametno... Bom raje malo počakal, pa naj ostane v slo...
Po forumu brska: Highupthere, mišek in 7 gostov