Sportyy je napisal/-a:no sedaj sem prodal svojega s16, in tudi izpit gre proti koncu(čakal 18. rojstni dan

) ...
Vikking je napisal/-a:....
Sicer pa teško verjamem , da bosta starša mulcu, ki verjetno še nima izpita več kot leto dni....
Sploh še nima izpita!!
Vikking je napisal/-a:....
Sicer pa teško verjamem , da bosta starša mulcu ... sama plačevala zavarovanje za dirkalca.
Sportyy je napisal/-a:Mislim, da to ni glih tvoja stvar, če se ne motim

. Moj/njun denar tebe nikakor ne zanima kam bo šel pa magar če bo šel v luft

.
...
Slabo razumeš povedano. Bistvo ni v denarju, bistvo je v tem, da bi starša plačevala zavarovanja (in prvi servis) za "
dirkalca"
lastnemu otroku, ki niti izpita še nima! Taka starša bi bila zelo neodgovorna, njihov otrok pa res bogi - kot tudi onadva, ko ga bosta morda preživela/pokopala. A takrat bo prepozno...
Tvoj pristop/odgovor, ko vidiš le denar (oz svobodo razpolaganja z denarjem, ki pa seveda ni tvoj - je od staršev!?!) in ne "dirkalca" ter vse, kar je s tem povezano - tudi in predvsem odgovornost staršev, lepo pokaže, da res nimaš pravega odnosa do odgovornosti, verjetno tudi v prometu in s tem tudi do nevarnosti na cesti. Le od kje ti tako pomanjkanje odgovornosti?
Črne kronike so polne osmrtnic takih (in njihovih nedolžnih prijateljev!), ki so komaj čakali 18 let, saj so po njihovem mnenju vsi znali vozit že pred puberteto (nekateri so skoraj vse poštekali že po zvokih in G-jih v materinem trebuhu). Vsakič je to žalosten dan za Slovenijo, žal pa tudi za vsako krsto čaka nekaj novih vročekrvnežev. Vsekakor nekateri tvoji posti spominjajo nanje, zato nam enostavno ne moreš prepovedovat dobrohotnega opozorila! Pazi - vsi, čisto vsi so bili prepričani v svoje znanje in nadzor, kljub premajhni kilometrini oz ravno zato! Le kje so zdaj?
Želim ti, da te pamet sreča, preden bo prepozno...
Sportyy je napisal/-a:...
Mod: dej zaklen tole temo, neda se mi kregat z osebki, pod nivojem ki iščejo vsako luknjo v mojem postu...
Po želji