Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To jan 19, 2010 9:29 pm

Ivan36 je napisal/-a:Šport je vse kar je nad 110kW, probej pa boš občutu :D :roll:
sem se pelal v tem avto: pravi za 147 JTD :D Torej, ko bo prevozil vsaj 500km sam in ŠPORTNO se bomo pa še mi zresnili :twisted:

Heh, odstopam od debate, ker ne razumem kako je lahko bolj športno, da se gre iz avta z 167hp na avto podobne če ne večje kilaže z 150 in manj konji. Zgleda pa tudi nisem kompetenten sogovorec, saj imam očitno prešibak avto za pogovor s teboj oops :twisted:

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jan 19, 2010 9:35 pm

Kar se teh Cliotov tiče, je srebrn od aleena verjetno še najbolje ohranjen.
Slika

Sportyy
Nov uporabnik

Napisal/-a Sportyy To jan 19, 2010 10:01 pm

=ZiAn= je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:Šport je vse kar je nad 110kW, probej pa boš občutu :D :roll:
sem se pelal v tem avto: pravi za 147 JTD :D Torej, ko bo prevozil vsaj 500km sam in ŠPORTNO se bomo pa še mi zresnili :twisted:

Heh, odstopam od debate, ker ne razumem kako je lahko bolj športno, da se gre iz avta z 167hp na avto podobne če ne večje kilaže z 150 in manj konji. Zgleda pa tudi nisem kompetenten sogovorec, saj imam očitno prešibak avto za pogovor s teboj oops :twisted:

Lp

Moja s16ka ni bila GTi-6, ki ima 167hp ampak normalna s16ka z 153hp in 5 prestavami. ;)

Za alfo nikoli nisem rekel da je moja, ampak da jo imamo(kot družina oz kar fotr jo ima direktno) ker jo je kupil za nek pameten dnar in jo pred 2 mescoma registriral in sva se naredila nekaj km. S16 sem pa prodal, samo zaradi želje po podobnem, vendar novejšem avtomobilu, še kaj nejasnosti?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To jan 19, 2010 10:59 pm

kle v teli temi ni niti enega sportnega avta razn cliota.pa se ta je pogojno sporten.
jst nevem kaj mate vi pod pojmom sporten ampak to da ma velik konjeu je dalec od sportnega.
sporten avto je un k ma dobr podovzje ,zlo dobro lego na cesti pa dobre zavore.konji kle niso pogoj.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To jan 19, 2010 11:02 pm

OK brez zamere ... ampak mislim, da nas je večina na tem forumu istega mnenja ... avtomobili takega ''kalibra'', ki si jih ti ogleduješ niso za voznika, ki je ravnokar naredil izpit ! Pač sprijazni se s tem dejstvom ...

Oprosti za OFF ...

LP
Matej

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO To jan 19, 2010 11:07 pm

IcEm4n je napisal/-a:Kar se teh Cliotov tiče, je srebrn od aleena verjetno še najbolje ohranjen.

Je že prodan ;) ;)
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To jan 19, 2010 11:19 pm

Matey_ je napisal/-a:OK brez zamere ... ampak mislim, da nas je večina na tem forumu istega mnenja ... avtomobili takega ''kalibra'', ki si jih ti ogleduješ niso za voznika, ki je ravnokar naredil izpit ! Pač sprijazni se s tem dejstvom ...

Oprosti za OFF ...

LP
Matej

mislm da ste v manjsini
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jan 20, 2010 12:28 am

Sportyy je napisal/-a:no sedaj sem prodal svojega s16, in tudi izpit gre proti koncu(čakal 18. rojstni dan :() ...

Vikking je napisal/-a:....
Sicer pa teško verjamem , da bosta starša mulcu, ki verjetno še nima izpita več kot leto dni....

Sploh še nima izpita!!
Vikking je napisal/-a:....
Sicer pa teško verjamem , da bosta starša mulcu ... sama plačevala zavarovanje za dirkalca.

Sportyy je napisal/-a:Mislim, da to ni glih tvoja stvar, če se ne motim :roll:. Moj/njun denar tebe nikakor ne zanima kam bo šel pa magar če bo šel v luft ;).
...

Slabo razumeš povedano. Bistvo ni v denarju, bistvo je v tem, da bi starša plačevala zavarovanja (in prvi servis) za "dirkalca" lastnemu otroku, ki niti izpita še nima! Taka starša bi bila zelo neodgovorna, njihov otrok pa res bogi - kot tudi onadva, ko ga bosta morda preživela/pokopala. A takrat bo prepozno...

Tvoj pristop/odgovor, ko vidiš le denar (oz svobodo razpolaganja z denarjem, ki pa seveda ni tvoj - je od staršev!?!) in ne "dirkalca" ter vse, kar je s tem povezano - tudi in predvsem odgovornost staršev, lepo pokaže, da res nimaš pravega odnosa do odgovornosti, verjetno tudi v prometu in s tem tudi do nevarnosti na cesti. Le od kje ti tako pomanjkanje odgovornosti?

Črne kronike so polne osmrtnic takih (in njihovih nedolžnih prijateljev!), ki so komaj čakali 18 let, saj so po njihovem mnenju vsi znali vozit že pred puberteto (nekateri so skoraj vse poštekali že po zvokih in G-jih v materinem trebuhu). Vsakič je to žalosten dan za Slovenijo, žal pa tudi za vsako krsto čaka nekaj novih vročekrvnežev. Vsekakor nekateri tvoji posti spominjajo nanje, zato nam enostavno ne moreš prepovedovat dobrohotnega opozorila! Pazi - vsi, čisto vsi so bili prepričani v svoje znanje in nadzor, kljub premajhni kilometrini oz ravno zato! Le kje so zdaj?

Želim ti, da te pamet sreča, preden bo prepozno...

Sportyy je napisal/-a:...
Mod: dej zaklen tole temo, neda se mi kregat z osebki, pod nivojem ki iščejo vsako luknjo v mojem postu...

Po želji
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov