Drager je napisal/-a:Ja to sem jaz.
zanima me če so trenutno še xenonke v avtu in distančniki?
imaš še parkirne senzorje?
zuzek je napisal/-a:Drager je napisal/-a:Ja to sem jaz.
zanima me če so trenutno še xenonke v avtu in distančniki?
imaš še parkirne senzorje?
zuzek je napisal/-a:čudno da nisi tega omenil ob ogledu, za fiat forum sem te prašal pa si zanikal da si na njem . kaj parkirne senzorje imaš doma?
zuzek je napisal/-a:ČRN BRAVO IDRIJA
prodajalec mi je rekel, da je že kupu zatemnjen avto in so stekla že zatemnjena cela, če bi hotu da nebi bila bi moral menjat cela stekla, nvem še se splača
prodajalec mi je rekel, da je že kupu zatemnjen avto in so stekla že zatemnjena cela, če bi hotu da nebi bila bi moral menjat cela stekla, nvem še se splača
Gosic je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:ČRN BRAVO IDRIJA
Dvomim da so original tako zatemnjena stekla.
Gosic je napisal/-a:Dvomim da so original tako zatemnjena stekla.
grizli je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:ČRN BRAVO IDRIJA
Stekla so originalno tako zatemnjena, .... bolj se mi zdi pri tem Bravotu nenavadna kombinacija 1.4 90KM motorja in sport opreme!? :?:
pskoda je napisal/-a:grizli je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:ČRN BRAVO IDRIJA
Stekla so originalno tako zatemnjena, .... bolj se mi zdi pri tem Bravotu nenavadna kombinacija 1.4 90KM motorja in sport opreme!? :?:
Ne obstaja 1.4 90km, obstajata osnovni Dynamic Base in Dynamic
pinny je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ne obstaja 1.4 90km, obstajata osnovni Dynamic Base in Dynamic
kako ne obstaja 90KM, saj se začne moč ravno pri 90 (najosnovnejši model), potem pa 120 in 150km
grizli je napisal/-a:Pač, v oglasu piše Dynamic Base, na slikah pa je prikazan avto s komplet Sport opremo in te kombinacije osnovnega motorja in Sport opreme, vsaj kot je meni znano, ni bilo nikoli na voljo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov