Počakam še dve ponudbe,potem se bomo pa odločili kako in kaj

Glede DSG-apa nimam take sile z njim.Pri naslednjem nakupu (Avdija ali Volva

sonic Pa malo sem ti fouš za head up display, hehe... (sicer pa niti ne, ti pa privoščim).
„Za model Touran smo se odločili že drugič, saj je zasnovan po meri družin, poleg tega pa je pravo tudi razmerje med ceno in vrednostjo,“ je v Autostadtu povedal oče Falk Berg. Jubilejno vozilo je touran conceptline z 1,6-litrskim bencinskim motorjem s 75 kW (102 KM) in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom. Vozilo biserne črne barve je opremljeno s klimatsko napravo in zimskim paketom. Poleg tega ima vgrajen multimedijski vmesnik za zunanje audio vire.
Ivan36 je napisal/-a:Ne ne ne bit tak no, verjemi po enem tednu bo izklučen, sem že bral teste o tem ni glih prijazno do naših očiJe pa tipično za slovence vse daj kar imaš
, ko pa kaj crkne se pa rabljeno išče
![]()
Nemčija ni Slovenija. Slovenci kupujemo veliko cliotov (to je bilo relevantno predvsem pred leti, ko so aktualno generacijo še delali v NM) , tudi jaz sem ga pred leti. Ampak med ostalimi kandidati je bil skoraj najcenejši, pa tudi sicer ni bilo veliko razlike v ceni.geronimo je napisal/-a:sonic je napisal/-a:(ker ne zdi se mi verjetno, da bi kdo kupoval tourana zaradi bahanja, za take namene so drugačni avti...)
To da je kupec Nemec verjetno nima nič s tem da je kupil Tourana in ne recimo Scenica?
Tako da lahko, da ne gre za neko racionalno odločitev, ampak se kupuje ker je domače.
soniboi je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ne ne ne bit tak no, verjemi po enem tednu bo izklučen, sem že bral teste o tem ni glih prijazno do naših očiJe pa tipično za slovence vse daj kar imaš
, ko pa kaj crkne se pa rabljeno išče
![]()
Ta zadeva je že v osnovnem modelu.Če bi se človek bahal bi vzel še navigacijo in Dvd oz ne bi niti kupil Peugeota.Tako da...
Ja, dobro bi bilo vedeti odgovor na vprašanje iz tvojega zadnjega stavka, preden postavljaš trditev iz predhodnega stavka.geronimo je napisal/-a:A Francozi pa kupujejo Scenica, ker je poceni in krep? Dej nehi, jasno je da Nemci kupujejo nemške avte, Francozi pa francoske. Koliko pa se Touranov proda v Franciji ali je za uboge Fancoze predrag in jim je mar za kvaliteto?
Emm... saj bistvo prvotnega vprašanja oziroma prošnje za nasvet v takih primerih je ponavadi ravno to, kateri je boljši , ali ne?... Če ti odgovor ni všeč, kaj čmo...Matey_ je napisal/-a:Joj pa sej to ni res no!!!!!!! nekdo vpraša za nasvet ... in kje končamo ...zopet se prepirate kateri avto je boljše in zakaj naj bi bili po mnenju nekaterih renault zanič in zakaj je VW superioren ... ma piz** ste otročji ... dejte se zresnt ... dejstvo je, da so nemci izredno kvalitetni avti, hkrati pa tudi močno precenjeni ...
406 je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Da Peugeot nima DSG-ja.baucek je napisal/-a:Kaj je poanta zadnjega posta s slikami?
doplačaš pa imas automatik
ne vem ce je dsg,je pa v 407 dsg menjalnik
Matey_ je napisal/-a:... dejstvo je, da so nemci izredno kvalitetni avti, hkrati pa tudi močno precenjeni ...
Andraz3d je napisal/-a:edini dsg zaenkrat v peugeotih je v tistem mitsubishi SUV rebrendanemu v PSA avte, torej 4007. In se ta je mitsubishijev in ni enako dober kot VWjev. Ceprav sta oba kupla patent od istega (najbrz, razen ce so japonci sli delat reverse engineering spet)
The twin-clutch transmission, also known as the Direct Shift Gearbox (DSG) or dual-clutch transmission, is an automated transmission that can change gears faster than any other geared transmission. Twin-clutch transmissions deliver more power and better control than a traditional automatic transmission and faster performance than a manual transmission. Originally marketed by Volkswagen as the DSG and Audi as the S-Tronic, twin-clutch transmissions are now being offered by several automakers, including Nissan, Mitsubishi, BMW and Porsche.
nalcoq4 je napisal/-a:Govoriš kot da je VW izumil menjalnik z 2 sklopko...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov