Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Kaj bi kupili?

VW Passat karavan l.00
46
43%
Renault Laguna grandtour l.04
61
57%

Skupaj glasov : 107

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen Sr feb 10, 2010 6:42 pm

Kaj pa kakšen bmw 3 karavan, za 5k€ dobiš že 2001-02 letnik. Če najdeš slovesnkega s servisno knjižico, znano zgodovino in lepo ohranjenega nimaš pomoje kaj izgubit...

Lp

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Sr feb 10, 2010 10:42 pm

Glede udobja... kolega ima passata 1.8 T takega letnika, kot išče avtor teme. Avto je na 225/40 R18, pa konkretno nižan (progresivne vzmeti in oljno plinski amortizerji, pa je avto še vedno zelo udoben. Mislim, mene je avto pozitivno presenetil (ne vem, kaj za en paket opreme je, oblazinjenje je v delnem usnju, če komu nuca).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal Če feb 11, 2010 11:20 am

Pa kako lahko primerjate avte z mašine 1.2 ali 1.8 ali 2.0. Tud če delaš redne servise ne moreš primerjat cliota in lagune. In pol še sklepat, da ti določena znamka ne diši več.

Poglejte še mal temo popravila in okvare in boste vidli, da imajo vse znamke probleme (ne samo na tem forumu.)

Odločiš se pa tako, da se pozanimaš o določenem modelu kar se da največ in potem tistega, ki ti je najbolj všeč po tvojih kriterijih pač vzameš.

Mene osebno ne motijo leta pri avtomobilu, tako, da tudi z 10 let starim passatom bi se počutil čisto dobro. Bolj bi me zanimalo stanje avtomobila kot pa leta. To je pa seveda ponavadi odvisno ravno od let ni pa nujno.
Se vidmo ko se zagledamo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov