Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Asparia
Nov uporabnik

Napisal/-a Asparia Ne okt 24, 2010 5:02 pm

Jaz sem pa za Fiesto. Sama sem jo ravnokar kupila in sem z njo super zadovoljna, ne glede na komentarje vseh ki jih poznam, da naj kupim Golfa ali Megana. Če ti je avto všeč ga pač kupiš. Ženske ne gledamo na to kaj vse v avtu dobiš serijsko in za koliko ga lahko na koncu prodaš. Najpomembnejše je da se lepo vozi in super izgleda (seveda z nekaj doplačili 8) ), če je treba pač nevemkaj še doplačati pač daš, če ti je pomembno, če ne pa ne. Za mojo malce dodelano dobivam same pohvale :) Golf se na cesti sploh ne opazi :lol:

OT: ravnokar kupujem zimske gume pa bi prosila za nasvet katere so trenutno najboljše in kje jih kvalitetno montirati (Ljubljana). Rabim pa za Fiesto Titanium 15 col + lita platišča

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Ne okt 24, 2010 5:17 pm

Tudi jaz sem najprej gledal polota 1.2 tsi, pa sem se na koncu raje odlocil za fiesto...

Razlog je predvsem ta da sem v financnih okvirih, v katerih sem kupoval, dobil zelo dobro opremljeno fiesto titanium z najmocnejsim bencinskim motorjem, medtem ko bi pri polotu za isti denar zal dobil rocno klimo in plasticne pokrove koles....

ce bi pa imel 15+k€, pa bi, če bi za tak denar kupoval v tem segmentu, vseskakor vzel polota

Asparia je napisal/-a:Jaz sem pa za Fiesto. Sama sem jo ravnokar kupila

katero barvo si pa vzela 8)
Slika

Uporabniški avatar
Asparia
Nov uporabnik

Napisal/-a Asparia Ne okt 24, 2010 5:45 pm

Itak da Hot magento :lol:

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne okt 24, 2010 5:45 pm

Za zimske : Goodyear UG 7+ - ne zgrešiš.

Veliko sreče pri vožnji.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov