Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:meni stroški niso problem.
sicer pa sem nora na hitrost in to poskušam le na avtocestah in nikjer drugje.
odkar imam izpit, to je že dve leti, nisem naredila prometne nesreče... toliko pazljiva znam biti, da niti kače ne povozim. je pa res, da je avtomobil precej močnejši od mojega.
Aha ... ja lpo to ... že celi 2 leti ...
sej jst mam tud 2 leti izpit ... pa mi na kraj pameti ne pride, da bi pomislu, da sm prpraulen za 911.
Na avtocesti ... ja lpo to ... dej povedi ti meni, kaj boš nrdila, ko ti bo pr hitrosti 200+ km/h pred tabo nekdo zavil na prehitevalni pas?? Si prepričana, da boš znala pravilno odreagirat in varno upočasnit ??
Ker to ni samo na bremzo stopit ... hitro se zgodi, da postane avto malce nemiren pri takem zaviranju, pa tudi voznik ponavadi ne ostane ravno ''hladn ko špricer''.
Al pa mogoče skozi kak ovinek?? Prelep dan, lepo sončno vreme, ovinkasta cesta, dobra glasba ... zvok 6 valjnega bokserja ... milina ... in pol ga mal pohodiš ...
kar naenkrat te pa cesta preseneti ... avto začne zanašat ... ker je 4x4 se obnaša popolnoma drugače kor npr. BMW ... si prepričana da si pripraulena na 420 ''turbo'' konjičev po 2 letih vožnje ??
Drugače pa je J. Clarkson zlo dobro povedal: '' I am never completly relaxed in a hot 911, because they are famous for not tolerating fools ...''.
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson