nalcoq4 je napisal/-a:Pa dobro a jo ližeš pa božaš? Japonska filozofija je pač taka da svar ne rabi bit lepa ali kakorkoli že važno je da je zanesljiva + kako je sestavljena ( plastika ) da ne šklepeta itd. Japonci pač prevladujejo...ne dopuščajo šlamparije zato pa lahko tako raste prodaja japonskih vozil po svetu oz. že sama miselnost tehnolgija razvitost in disciplina nista primerljivi s tisto v deželi vzhajajočega sonca. Osebno se mi pa sicer ne zdi plastika na novih japoncih čisto nič slabša( Honda Accord Lexus LS GS Infiniti itd ) Da ne omenjam tehnologij npr. Lexus LS 600H poraba moč mislim da nima neke konkurence kar se tega tiče.
fare je napisal/-a:Ufff, ta je zadetek v polno. Na tvojem mestu bi ta ze bil v garazi! Aensis je super, sem vozil kaz nekaj krat D4D 85kw zadevo in se pelje kot predsedniski. Ta 1.8 VVTi zadevica pa je sploh zelo dobra. Masina je preverjena, z verigo, zanesljiva, varcana, no skratka jaz bi tega letel kupit in basta! Pa se NCAP je 5*.lp.ribcek je napisal/-a:Potem bi bil tale nakup Avensisa zadetek v polno (predlog @trijoadijo) - a lahko še kaj pri ceni naredim?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3840034&show=1
Prosim še za komentar >mazda6 vs. avensis<
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov