Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:V bistvu smo evropejci in američani dejansko precej piškava delovna sila v primerjavi za japanerji in to ni nikakšen rasizem. Je tako težko priznati, da kdo drug tvoje delo obvlada bolje od tebe? Kakšen egotrip...
Vseeno pa se sam osebno nebi odločil za superiorno sestavljenega japonca v tem cenovnem rangu.
Japonski avtomobili so odlični, če ti je avto prevoz od A-B.
Če pa želiš, da te avto razveseli vsakič, ko obrneš ključ...japonec ne hvala.
Osebno bi se za ta denar odločil za kakšno super ohranjeno alfo 145 1.4/1.6/1.8. okrog letnika 2000.
Zakaj?
Ker je izjemno zabaven avto za vozit, dober zvok ima in ni zahteven za vzdrževanje v primerjavi z ostalimi alfami.
Se seveda najde kakšna občasna bedarija, ampak fun factor odtehta.
Patrik_A3 je napisal/-a:ko berem tvoje komentarje me kar srat pritisne. kupuješ socilani avto za 2000€ pri katerem je ekonomska totalka, ko t že žarnica crkne, pa hočeš neki biser? kera tablete te žreš? daj nehaj se preseravat. ker si izpado pravi m****n s svojimi stavki.najbolj se ti pa itak bomo smajali v faco na koncu mi, ker ko toliko kompliciraš, boš na koncu kupil glih krš. no ja krš je itak vse to kar gledaš v tem rangu, razlikujejo se samo da je edn večja podrtija kot drugi.
pa srečno pri nakupu pooševnooki omejenec.
peroRS je napisal/-a:xsara je napisal/-a:puste človeka nej kupuje kar hoče, sej je njegov keš, ne serrite vag grupaši
Tukaj se ne gre za nakup avta, ampak kako poveličuje Azijce kot raso, obenem pa trdi da smo Evropejci zanič delavci ker ne znamo sestavit avta po njegovih merilih.![]()
Zame je to rasizem.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Daedalus je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ko berem tvoje komentarje me kar srat pritisne. kupuješ socilani avto za 2000€ pri katerem je ekonomska totalka, ko t že žarnica crkne, pa hočeš neki biser? kera tablete te žreš? daj nehaj se preseravat. ker si izpado pravi m****n s svojimi stavki.najbolj se ti pa itak bomo smajali v faco na koncu mi, ker ko toliko kompliciraš, boš na koncu kupil glih krš. no ja krš je itak vse to kar gledaš v tem rangu, razlikujejo se samo da je edn večja podrtija kot drugi.
pa srečno pri nakupu pooševnooki omejenec.
S tem komentarjem pa si res mimo udaril. Človek ima smisel za humor, in dejansko ARGUMENTIRA kar napiše (seveda vprašanje če si sploh bral), za razliko od večine nakladačev tu gor. Ne pravim, da se z njim strinjam, ampak da ga označiš za "omejenca/majmuna"?![]()
Tablete pomoje potrebuješ ti, tiste, ki višajo nivo tolerance, pomirjajo živce, zavirajo prebavo in dajo sposobnost razumeti humor oz. karikirano pisanje. Pa brez zamere.
Polo78 je napisal/-a:@Patrik in @PeroRS, nevem zakaj sta vzela pisanje @freddija tako smrtno resno ter brez občutka za humor in sarkazem?! Dejstvo je, da tisto kar je napisal v glavnem drži (glede vzdržljivosti "poševnookih"), zdaj kako je napisal in če pri tem notri meša spodnjice japonskih šolark, razne Abdulahe, Doner Kebab in še kaj,... ja iiiiiinnnnn?!
Meni in verjamem da še marsikomu je prav popestril dan!
freddie je napisal/-a:Prav tako sem imel priložnost prevoziti kar nekaj kilometrov v novem Aurisu letnik 2008 (država porekla: Turčija)... kaj naj rečem. Primerjava s Celico letnik 90 - druga Toyota katero sem imel priložnost vozit in občutit - je skoraj neverjetna. Drastičen upad kakovosti. Materiali sicer boljši a šlampasto sestavljeni. Čričkov kot v zavetišču za brezdomce. Končna obdelava prtljažnika kot v Kraguljevcu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov