FLINK je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:V glavnem kakor koli pogledaš je nakup takega avta oz. prodaja (kakor pač gledaš) en velik nateg in nič drugega !!!!
In zakaj? ne pise, da je nov in da ima 0km! Torej? Mogoce bi ti tudi povedali, ko bi prisel pogledat avto in vprasat, ce je bilo kej posebnega delano na njem, kaj vse je bilo...!
Nihce se ni nic pozanimal in kar obtozujete na pamet
Ja očitno so še veliki ''optmisti''
Misliš da bo prodajalc reku kupcu: ''Glejte gospod stanje je sledeče ... avto je bil vožen na reliju, kjer je bil dodobra pregonjen in spredaj razbit, vendar smo pa avto popravili ... saj je zato tudi cena za celih 800€ nižja.'' ??
Daj no koga ti slepiš ... sej sem delal na firmi, kjer smo prodajali avte in vem kaki avti so se prodajali naprej ... jaz pa kot študent, sem pa moral zagovarjat, da so avti tip top, pa razne nalepke dol trgat, da ni videt da so bili avti pri ''rent-a-car'' firmi (te avte se je naprej prodajalo kot testne po smešno visokih cenah), če sem hotel obdržat službo ... pa še marsi kaj drugega se je delalo ... verjemi, da trgovec naredi use, da bo avto prodal.
Kar se tiče pa tega, da so ti avti kao samo za razkazovanje na reliju in, da se vozijo počasi je pa tudi čisti kiks ... vem, ko je mimo mene po progi priletel GTI mk.V, tudi kao testni avto oz. pregledovalec proge ... pa ga je model ganju skor bolj kot pol tekmovalci
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson