Heh, tako to je pri nakupu rabljenega avtomobila. Jaz sem svojega iskal več kot leto dni. Prevozil slovenijo po dolgem in počez (sami nateguni). Za nafto mi je v času iskanja šlo verjetno okrog 300€.
Ko pa najdeš pravega, pa itak vse pozabiš. Tako da ne se sekirat preveč, se bo že našel pravi, tudi jaz se s tem tolažim, ko iščeva z ženo avtomobil zanjo

.
Drugače pa lahko rečem za Cliota, ki ga vozi mama (1.2 16V, letnik 2004, extreme), da je za kratke relacije povsem dovolj. Zdaj ima 61k prevoženih, brez kakšne okvare, samo redni servisi. Porabo pa ima, če me spomin ne vara okrog 6.9 (vsaj tako kaže BC).
Tako da, kar se tiče stroškov, registracije in rednega vzdrževanja so praktično minimalni.
Pri bratu pa imajo isti avtomobil, le da je 1.5dci (okrog 80 ali 85 KM), letnik 2005, tam pa je bila menjana v garanciji polosovina, ostalo pa tudi samo redni servisi. Poraba pa po BC 4.9 litra
To je to, na kratko
Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)