@TrijoAdijo - HDi-ji se mi zdijo ZELO anonimni kar se tiče problemov...kar je verjetno velik plus. Al se mi sam zdi?

@hnoda - pomojem super odločitev! Veliko varnih in užitka polnih kilometrov!

Daedalus je napisal/-a:
@TrijoAdijo - HDi-ji se mi zdijo ZELO anonimni kar se tiče problemov...kar je verjetno velik plus. Al se mi sam zdi?
TrijoAdijo je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:
Ne vem. tudi meni se zdi, da je bilo kar nekaj probelmov z EGR ventili, injektorji ki ščijejo nafto mimo tesnil, jermenicami,nepojasnjenim cukanjem in meni osebno odvratnim pogledom na količino olja na motorju..
LP!
hnoda je napisal/-a:Imam pa še dve vprašanji...
1. Šla bova pogledat še k kakšni FORD avtohiši v Ljubljani in malo pogledala ponudbe za isti avto tam (zlasti tudi ker hoče imet noter bluetooth), a ma kdo dobre izkušnje s kakšno Ford avtohišo v Ljubljani (a je samo Summit?)?
2. Situacija je taka, da bom jaz kupil od mat' rabljen avto in prodal svojega starega... Od ma't stari avto je bil registriran en mesec nazaj, moj stari pa ima registracijo do konca januarja. Oba hočeva prenesti obstoječe zavarovanje, mat' na Focusa, jaz pa na njen stari avto, obenem pa želim prodati moj stari avto še registriran... V bistvu bi jaz torej rad prenesel zavarovanje na od mat' stari avto, moj stari avto bi pa ostal registriran, samo brez zavarovanja... Kako predlagate da speljemo to situacijo?
hnoda je napisal/-a:Imam pa še dve vprašanji...
1. Šla bova pogledat še k kakšni FORD avtohiši v Ljubljani in malo pogledala ponudbe za isti avto tam (zlasti tudi ker hoče imet noter bluetooth), a ma kdo dobre izkušnje s kakšno Ford avtohišo v Ljubljani (a je samo Summit?)?
2. Situacija je taka, da bom jaz kupil od mat' rabljen avto in prodal svojega starega... Od ma't stari avto je bil registriran en mesec nazaj, moj stari pa ima registracijo do konca januarja. Oba hočeva prenesti obstoječe zavarovanje, mat' na Focusa, jaz pa na njen stari avto, obenem pa želim prodati moj stari avto še registriran... V bistvu bi jaz torej rad prenesel zavarovanje na od mat' stari avto, moj stari avto bi pa ostal registriran, samo brez zavarovanja... Kako predlagate da speljemo to situacijo?
a4 je napisal/-a:na radgonskem sejmu sem videl focusa znižanega na 12.800![]()
pa v novo astro sem se spet usedel po dolgem času![]()
![]()
pol leta nazaj so doma kupili NOVO astro H. je dosti bolj pregledna, preizkušena na trgu že 5 let in dovolj velika
solidna oprema je bila takrat 12.000, danes morda 11.000
(90 konjev, klima, esp, tempomat)
po BC zaenkrat 6.8 s klimo na polno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov