8000rpm je napisal/-a:Za 5k evrov, jaz na tvojem mestu ne bi sanjal o neki alfi gt ipd, kupiš cliota ali kaj podobnega, torej zadevo katero za 5k€ dobiš dobro ohranjeno. Moreš vede, da avto, ki je najcenejši v svojem razredu, je posledično tut najslabši.
Rain je napisal/-a:Računi s pooblaščenega servisa zate niso dovolj dober dokaz o redni servisiranosti in menjavi dolocenih delov? Kaj potem sploh je? Kolega mehanik, ki bluzi da je itak vse zanic in s tem kao poskusa se dodatno zbijat ceno?
Če si ze v startu "better safe than sorry" strategijo zamenjal za paranojo, in samo razmisljas o tem kako te vsi na svetu hocejo samo nategnit, potem pa ne vem, ni cudno da si zgubljal zivce. Pred nekaj tedni sem prodajal eno drugo vozilo in je prisel kupec, smo pogledali, okej, to je to, servisi narejeni, tehnicni tut, to je malo uniceno, pa tole bo za popravt, aha, ok, in smo se lepo zmenili, vse v prijetnem vzdusju, vsi smo zadovoljni in veseli. Ce bi mi pa model ze na vratih (ali se hujse, po telefonu) zacel tezit s forami da "itak ze od delec vid da ga hocem nategnit" in da "je itak vse ponarejeno" se preden si karkoli vsaj na delec pogleda... nevem, hvala lepa za takega kupca, s takimi je zelo tezko karkol se dogovorit. Glavnini krša se pa itak lahko izogneš tako da probas kupovati od zasebnih prodajalcev in ne hodis gledat glih najcenejsih primerkov iz a.neta, ker najcenejsi gotovo niso zaradi prodajalceve dobrodelnosti![]()
Upam, da ne zameris mjemu pisanju (niti kdo drug), ampak to je pac moje mnenje
damjan je napisal/-a:naslednji dan si jo še ogledava s punco in brez nekih velikih odločanj si sežemo v roko,odkartamo 4000 evrov (kar malo smešna mi je ta cena..)in se veselo odpeljemo...
gepl83 je napisal/-a:Sto ljudi sto čudi. Najbolj se mi smešno zdi, ko ljudje debelo gledajo, ko je skoraj 10 let star avti in ima barvan blatnik, al pa vrata, ..... Big deal. Sam pomislite koliko je okoli vas razbitih avtov. Pa ne rabi bit razbit, lahko je sam ruknjen. Na mojem audiu, je bila na prtljažnih vratih pri tablici jama, je neki gor pal, pa ko sem dal podalške barvat, sem pobarval še zadnjo haubo. Pa vem ko bom prodajal, bo pršu nekdo z merilcem laka,pa bo sam štancal pa težil da je bil avto razbit. Takemu samo povem naj gre v salon po nov avto.Pa še merilc naj s sabo vzame.
dolenc46 je napisal/-a:Enga ima pa še drugi dedek, razlika je samo da je prvi lastnik, avto je 1998letnik, pa 1.1 mašina je, je pa kot nov ker je pozimi nevožen...verjetno bo šel v kratkem v prodajo, ker si je ata za 70 let zaželel kupit vsaj še en nov avto v življenju![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov