~toMmy~ je napisal/-a:drdamian je napisal/-a:aklan86... se strinjam z izračunom, potrebno pa je še pogledati kolikšna je izguba na vrednosti avta. Če kupi nov avto za 16 tisoc, bo ta avto vreden čez 4 leta in s 160.000km priblizno 7.000€ (izguba 9.000). Če pa kupi rabljen avto za 8jurjev, bo po 4 letih se vedno vreden vsaj 3 (izguba 5 jurjev).
Moj nasvet: ne obremenjuj se s tempomati in podobno kramo, s katero je sicer lepo ampak ni nujno potrebna. Kupi 90 konjskega dizla, srednji t.j. golfov razred, pač tistega, ki ti je najbolj všeč.
Moj predlog:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3932782&show=1
To kot prvo sploh ni golfov razred in je daleč od idealnega avta za relacije. Tempomati in podobno kramo? Si ti sploh kdaj vozil avto s "podobno kramo" več kot pol ure, da take ven mečeš?Na tak način šparat na avtu, v katerem preživiš dnevno 2-3 ure, je res briljantna ideja.
pixie je napisal/-a:glej jaz se v takšnem puntu raje peljem kot v MB c klasi... ta avto je prostorn in nisi stiščan za volanom sploh... in aja velik sem 195cm
~toMmy~ je napisal/-a:Ja saj jaz si pa nikoli ne bi lastil MB-ja, z izjemo starodobnikov in AMG sekcije, ampak ta primerjava Puntota s C klaso ti je bila pa res na mestu!
pixie je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ja saj jaz si pa nikoli ne bi lastil MB-ja, z izjemo starodobnikov in AMG sekcije, ampak ta primerjava Puntota s C klaso ti je bila pa res na mestu!
pelji se v obeh avtih pa pol primerjajsej ne rečem da je punto tooooooliko boljši...
govorim glede prostora in reklacije če si 2 m visok.. MB je tišji in vse (oprema pa to), ne občutiš hitrosti, vendar če si 2m al pa še več velik se boš težko peljal v mbju...
mito155 je napisal/-a:pixie je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ja saj jaz si pa nikoli ne bi lastil MB-ja, z izjemo starodobnikov in AMG sekcije, ampak ta primerjava Puntota s C klaso ti je bila pa res na mestu!
pelji se v obeh avtih pa pol primerjajsej ne rečem da je punto tooooooliko boljši...
govorim glede prostora in reklacije če si 2 m visok.. MB je tišji in vse (oprema pa to), ne občutiš hitrosti, vendar če si 2m al pa še več velik se boš težko peljal v mbju...
in potem svizec zavije čokolado... 2m in isto v puntu in c klasi....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov