Notranjost je stvar subjektivne presoje. Jaz sem se navadil na komande za klimo in mi u bistvu prenaseljenost gumbov na osrednji konzoli ni všeč (pri novejših renojih ala megane III, laguna III itd. mi je gumbov že praktično preveč). Kakorkoli že, domač ima lakirano osrednjo konzolo v grafitni barvi, deloma v usnje oblečene ssedeže, gumijast zgornji del armature (za razliko od plastike pri nižjih paketih opreme) in števec z belo podlago (takega ima sedaj clio GT). Pa ne bi več o tem, ker ni stvar teme. No, tak je notri (le da imam še naslon za roko):

Pije 6.5L/100km v mešanem režimu, s tem, da je precej mestne vožnje. Včasih je šel še na kako relacijo, kjer pa je - odvisno od okoliščin - pil cca. 5 (tudi kako malenkost manj) do 6L/100km. Pod 5L/100km je šlo, ko sva s punco šla na nedeljski izlet in sva bila v avtu sama, potrebe po klimi pa ni bilo. 6L/100km pa je bila povprečna poraba do Cresa, s polno natovorjenim, tremi odraslimi in in enim otrokom; malo sem preračunal kje klimo izklopit (vrhniški klanec) iin vsake toliko sem vrgel uč na porabo. Mislim, z avtočkom sem zadovoljen, obžalujem le, da se nismo odločili za močnejšo različico - to pa zato, ker sem poslušal kak jajce so renojeve turbine. 1.2 tCe po mojih izkušnjah ne pije veliko več (vozil sem clia grandtour in winda) je pa veliko bolj prožen motor, ki je lagoden za vožnjo pri relativno nizkih obratih.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.