lizard je napisal/-a:@cayzi: V tem prtljažniku bo pes imal pravo dnevno sobo, saj meri kar neverjetnih 633 litrov, recimo v A6 Avantu meri 565 litrov, enoprostorci tu itak nimajo za burek:
lizard je napisal/-a:Glede psa dvomim tudi jaz. Je pa pomojem odvisno od psa enako kot pri ljudeh, eni v vožnji uživjao drugi se je bojijo.
Nekako me argument vozička ne prepriča, še vedno obstajajo veliki karavani, ki so (beri moj prvi post v temi), precej prijetnejši kot enoprostorci.
lizard je napisal/-a:enoprostorec sigurno nima tako dolg prtljažnik, je pač krajši a občutno višji (govorim o obliki prtljažnika).
MBLeon je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Glede psa dvomim tudi jaz. Je pa pomojem odvisno od psa enako kot pri ljudeh, eni v vožnji uživjao drugi se je bojijo.
Nekako me argument vozička ne prepriča, še vedno obstajajo veliki karavani, ki so (beri moj prvi post v temi), precej prijetnejši kot enoprostorci.
Ni moj namen koga prepričat. Če ti je bolj všeč karavan boš kupil tega drugače pa kaj drugega. Saj ne vprliva zgolj prtljažnik na nakup avtomobila. Potegne s eizbor modele, naredi se + in minuse in se izbere na podalgi teh + in - in na podlagi občutka, ki ga pač človek ima ko kupuje avtomobil
Jerch_ je napisal/-a:MBLeon je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Glede psa dvomim tudi jaz. Je pa pomojem odvisno od psa enako kot pri ljudeh, eni v vožnji uživjao drugi se je bojijo.
Ni moj namen koga prepričat. Če ti je bolj všeč karavan boš kupil tega drugače pa kaj drugega. Saj ne vprliva zgolj prtljažnik na nakup avtomobila. Potegne s eizbor modele, naredi se + in minuse in se izbere na podalgi teh + in - in na podlagi občutka, ki ga pač človek ima ko kupuje avtomobil
vprašal bi te samo eno stvar; kako bi se počutil, če bi ti v visoki omari z malo globine vzel vse police ven? pa kaj vozite palete, da so vam enoprostorci tako všeč? potem pa je še nekdo začel z volvom XC90.. samo upam, da kdo ne omeni touarega.. ker to pa je bil višek kako so me bolela kolena po parih urah za voznikovim sedežom! prtljažnik je pa velikosti golfa plus...
verjamem, da je boljši pregled nad dogajanjem na cesti, ko sediš na visokem in da je lažje stopiti iz avta ampak nevem zakaj bi odrival par kubikov več zraka, da to mastno plačujem na avtocesti, pri voznih lastnostih, škatlastem izgledu? seveda ima vsak svoj okus in verjetno avtorju dol visi za vse to. važno je usnje (po možnosti bež barve predvidevam), ko pohvali v nizkih obratih kriminalno len 1.6TDI, ki se le stežka spopada s težo pa je jasno kam cilja. in vi mu ponujate 170km superba...
gospod bo kupil črnega ali temnomodrega passata z bež usnjem, 1.6tdi motor s 105km in comfortline opremo ter doplačili. za pomoč ni prosil, želel je potrditev svojega egotripa.
glede na to, da ima avtor 2 otroka mu je že sedaj octavia dovolj velika. razen če sta stara nad 13 let in nad 170cm.. potem lahko iz prve roke povem, da je razlika v sedenju zadaj med octavio in starim passatom ter podobno pri novem. ima pa passat slabše obdelan prtljažnik kot recimo octavia. vsaj pri tej 2009, ki jo imamo pri hiši me je impresioniralo kako čehi izkoristijo ma baš vsako luknjo in povečajo prtljažnik do onemoglosti (seveda ne v višino).
lizard je napisal/-a:To itak, ampak avtor teme je kot vidiš zelo zmeden in neodločen. Res se bojim, da bo še za barvo vprašal katero naj vzame.
Sori, tukaj pa malo nakladaš. Prtljažnik v touaregu je primerljiv s tistim v touranu (po širini in dolžini, po višini morda ne), touran pa ima velik prtljažnik (verjetno največjega v svojem razredu).Jerch_ je napisal/-a: potem pa je še nekdo začel z volvom XC90.. samo upam, da kdo ne omeni touarega.. ker to pa je bil višek kako so me bolela kolena po parih urah za voznikovim sedežom! prtljažnik je pa velikosti golfa plus...
Jerch_ je napisal/-a:MBLeon je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Glede psa dvomim tudi jaz. Je pa pomojem odvisno od psa enako kot pri ljudeh, eni v vožnji uživjao drugi se je bojijo.
verjamem, da je boljši pregled nad dogajanjem na cesti, ko sediš na visokem in da je lažje stopiti iz avta ampak nevem zakaj bi odrival par kubikov več zraka, da to mastno plačujem na avtocesti, pri voznih lastnostih, škatlastem izgledu?
zafiro torej enoprostorc in mi ni žav z veseljem se zapodim za "usakim"lokalnem "dirkaču" pa me še ni ker pusto zadaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov