B|ind je napisal/-a:Dolgo se je zdržalo da se ni omenilio nikjer TSIjeve super nizke porabe. čestitam
~toMmy~ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Dolgo se je zdržalo da se ni omenilio nikjer TSIjeve super nizke porabe. čestitam
Sploh ni bistvo v porabi, ampak v fiatfan style hvalospevu Alfinim motorjem, ki sploh nimajo konkurence v glavah nekaterih posameznikov. Tako kot je tebe to vznemirilo, gre meni na jetra tako omejeno nabijanje, samo zato, ker je to pač Alfa.
lancia hf je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Dolgo se je zdržalo da se ni omenilio nikjer TSIjeve super nizke porabe. čestitam
Sploh ni bistvo v porabi, ampak v fiatfan style hvalospevu Alfinim motorjem, ki sploh nimajo konkurence v glavah nekaterih posameznikov. Tako kot je tebe to vznemirilo, gre meni na jetra tako omejeno nabijanje, samo zato, ker je to pač Alfa.
Vsi so podali tehtni razlog zakaj alfa, zdaj daj pa ti tehtni razjog zakaj golfa, če ga ima že res skoraj vsak kmet za krompir iz njive vozit
~toMmy~ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Dolgo se je zdržalo da se ni omenilio nikjer TSIjeve super nizke porabe. čestitam
lancia hf je napisal/-a:Miholl84: Eh s takim se je sploh brezveze ukvarjat, ker najprej da na stran Alfo, potem še Astro, vtakne kar en četrti avtomobil zraven, in navsak način hoče dopovedat, da je golf najboljši, in vsi ostali ki smo proti golfu smo fiatfani.
Hren je napisal/-a:Ravno to mi gre pri VW fanih na živce. Veličastni Volkswagen je edino ergonomično, spodobno in sploh najlepše na svetu, nihče od VW fanov pa nikoli ne pomisli, da na tem svetu obstaja tudi kaj drugega kot ta znamka. Pa da ne bo pomote, doma si prav tako lastimo VW Tourana, ki sicer dela brez vsakršnih problemov kljub kar visoki kilometrini (na neznano koliko podlage), ampak ... oprostite, vseeno se najde tudi veliko boljših avtomobilov kot omenjeni. Ne bi sicer rad, da se tema sprevrže v kreg, ampak ... ne poveličevat nečesa, kar je zgolj povprečno. Doma imamo tako Peugeota kot Volkswagna in tudi mnogo znamk smo si lastili in čisto vsaka je bila še spodobna. VW ni prav v ničemer odstopal od povprečja; sam bi ga sploh glede materialov v notranjosti in (sicer subjektivne) lepote uvrstil na precej nizko mesto!
Pioneer je napisal/-a:Kaj pa kakšen Volvo? Zanesljivi, meni osebno lepi avtomobili. Če pa imaš namen kupit avto do 21.500€ pa verjetno tako ali tako ni problem. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3843813&show=1![]()
Alfe so lepe, ampak se pri motorjih konča. Golfa ima vsak drugi, kar pa ne pomeni da so slabi. So pa neudobni kot vsi volkswagni
Miholl84 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Dolgo se je zdržalo da se ni omenilio nikjer TSIjeve super nizke porabe. čestitam
Ubistvu je Fiatov motor. Mal si poglej karakteristike,porabo in pa če imaš čas si preberi še kaj je to multiair tehnologija. Sej veš da ima omejen budget ane?
pskoda je napisal/-a:Golf je za tiste, ki si želijo preprost avto za vozit in nič več, pustimo razne izvedenke, ki so drage in jih je malo.
Alfa je za ljudi z dušo, ki mu avto nekaj pomeni ne samo prevozno sredstvo, drugače jo ne bo kupil in se bo raje stran obrnil, ko bo šlišal Alfa.
Astra je za mešane ljudi od takih, ki jim je samo prevozno sredstvo do takik, ki jim je nekaj več.
lancia hf je napisal/-a:Miholl84: Eh s takim se je sploh brezveze ukvarjat, ker najprej da na stran Alfo, potem še Astro, vtakne kar en četrti avtomobil zraven, in navsak način hoče dopovedat, da je golf najboljši, in vsi ostali ki smo proti golfu smo fiatfani.
duleman je napisal/-a:Do marca verjetno že prej nameravam kupiti nov avto.
~toMmy~ je napisal/-a:In kakšno hudo dodatno opremo majo to 5 let stare slovenske Astre, razen zadnjih šip na ročko seveda? Pa da ne bi še o vseh "golih" 1.6 GTC...
ALIEn3001 je napisal/-a:Giulietta se pelje najbrž najboljše v svojem rangu (Audi A3, BMW 1-serija), ima dober izbor motorjev (dosti boljši, kot praktično vse Alfe v zadnjih 10 letih) in ima dobro ceno glede na opremo.
Mene osebno je razočarala notranjost. Je stilska, ampak bistveno slabša, kot pri prejšnjih Alfah (sploh 147 in 159). Je še vedno bolje od Golfa, ampak mene je to zelo razočaralo.
Po forumu brska: pleomax in 13 gostov