ghandaed je napisal/-a:Še primer zakaj bi starejšim avtomatik prav prišel...http://www.youtube.com/watch?v=RoNfljg5 ... re=related
ghandaed je napisal/-a:Sklopko
A si poslušal kako ga drži na blokadi nono... Jebiga pri določenih letih sluh začne pešat itd...
Ni najboljši posnetek ker se tista dva italjana režita tam ko majmuna ma vseeno se sliši bistvo
Meni se zdi izredno dobra ponudba.Poročaj kako se kaj obnese ker bomo tudi mi kmalu kupovali avto za starejšo osebo,le da bo malo cenejši čakamo da bo kakšna malo rabljena meriva.brett je napisal/-a:Zdravo!
Naša dva sta se odločila in zaarala Opel merivo 1.4 Turbo 88kw (120KM) s najvišjim paketom opreme: Cosmo. Zraven pa sta dobila še: bluetooth, kovinska barva, zatemnejene zadnje šipe + vse dodatke v zvezi s stekli (ogrevanje, toplotno odsevanje,...), dvopodročna avto. klima, senzor vlage, potovalni računalnik, sprednji in zadnji senzorji, rezervno kolo, dodatne 4 zimske pnevmatike + dodatna 4 lita platišča 205/55/16. Garancija je 7 let.
Vse to znese 18510 EUR, popusta pa je bilo za 12,5% in tako avto znese 16190 EUR.
Aja, popust so jima dali na podlagi financiranja.
Kakšna se vam zdi ta ponudba?
ggorenc je napisal/-a:emm, bencinarji ne vozijo na "cvicek", common rail dizli tudi ne.
brett je napisal/-a:Zdravo!
Naša dva sta se odločila in zaarala Opel merivo 1.4 Turbo 88kw (120KM) s najvišjim paketom opreme: Cosmo. Zraven pa sta dobila še: bluetooth, kovinska barva, zatemnejene zadnje šipe + vse dodatke v zvezi s stekli (ogrevanje, toplotno odsevanje,...), dvopodročna avto. klima, senzor vlage, potovalni računalnik, sprednji in zadnji senzorji, rezervno kolo, dodatne 4 zimske pnevmatike + dodatna 4 lita platišča 205/55/16. Garancija je 7 let.
peroRS je napisal/-a:brett je napisal/-a:Zdravo!
Naj najprej povem, da kar bom sedaj vprašal nima veze z vami in z avtom, da ne bo kakšnega nesporazuma. Čestitke za nakup.
Kakšna je ta 7-letna garancija in kaj vse zajema oz. kakšni so pogoji? A vam je prodajalec razložil kaj v zvezi s tem?
Me prav zanima, saj jaz osebno ne verjamem, da je to splošna garancija. Podobno velja za Kio.
Primer čisto na pamet: če mi po šestem letu crkne motor, a ga bodo menjali pod garancijo?
Še enkrat povdarjam...ne poznam podrobnosti te garancije, ker mi noben (tudi prodajalci) do sedaj ni znal podrobno razložiti.
A imajo kakšno brošuro, kjer je vse opisano v zvezi z garancijo?
lp
brett je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:brett je napisal/-a:Zdravo!
Naj najprej povem, da kar bom sedaj vprašal nima veze z vami in z avtom, da ne bo kakšnega nesporazuma. Čestitke za nakup.
Kakšna je ta 7-letna garancija in kaj vse zajema oz. kakšni so pogoji? A vam je prodajalec razložil kaj v zvezi s tem?
Me prav zanima, saj jaz osebno ne verjamem, da je to splošna garancija. Podobno velja za Kio.
Primer čisto na pamet: če mi po šestem letu crkne motor, a ga bodo menjali pod garancijo?
Še enkrat povdarjam...ne poznam podrobnosti te garancije, ker mi noben (tudi prodajalci) do sedaj ni znal podrobno razložiti.
A imajo kakšno brošuro, kjer je vse opisano v zvezi z garancijo?
lp
Me ne bilo zraven, se bom pa pozanimal!!
speedfreak je napisal/-a:...
Bom reku da je nakup dober, samo tale garancija je polna drobnega tiska, res je pa, da neki velik okvar verjetno ne bo v tem času..koliko kilometrov kaj naredita letno?
brett je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:...
Bom reku da je nakup dober, samo tale garancija je polna drobnega tiska, res je pa, da neki velik okvar verjetno ne bo v tem času..koliko kilometrov kaj naredita letno?
Tam okoli 10000 km ali pa še manj, ker je šel oče v penzijo. Do sedaj jeih je delal dobrih 16 tisočakov letno.
čare je napisal/-a:ggorenc je napisal/-a:emm, bencinarji ne vozijo na "cvicek", common rail dizli tudi ne.
In zakaj po tvoje common rail dizli ne bi šli na cviček??
Se opravičujem za OT ampak me zanima,ker bivši lastnik moje Maree ni tankal drugega kot rdeče.
Renault VG je napisal/-a:Brett mene pa zanima kje sta avto kupila in če slučajno veš kakšni so popusti še za druge pakete opreme.Hvala.
brett je napisal/-a:Še to: koliko bi lahko iztržil za sedanjo Hondo?:
Honda Civic 1.4i Sedan (metalik črne barve)
letnik 2000 december (1. reg. april 2001)
160000 km
ročni menjalnik
66kw (90KM)
bencinski motor
Ima zimski paket (ogrevani sedeži + vse ostalo), nima pa klime. Vse ostalo pa ima od klasike: ABS, servo, elektro paket, nastavljivi sedeži, comfortni, vlečna kljuka, 4 letne pnevmatike, montana + nosilci...! Avto je dobro ohranjen za svoja leta, vedno garažiran!
Na Avto. net-u sem zasledil eno podobno, ki ima 200000 km in je letnik 2000. Zanjo želi prodajalec 2700 EUR.
Bi potem oče lahko svojo ocenil na 3000 EUR oz. kaj več ali je že uni na netu pretiraval s ceno?!?
Prosim za odgovore, da lahko na net damo verodostojno ceno, brez zavajanj
Hvala vsem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov