Kar sem odebelil tisto je(ima).jack86 je napisal/-a:Nisem si dobro ogledal oglasa na a.netu, je 150 ali 180KM? Verjetno nima 4control?
Kar sem odebelil tisto je(ima).jack86 je napisal/-a:Nisem si dobro ogledal oglasa na a.netu, je 150 ali 180KM? Verjetno nima 4control?
Renault VG je napisal/-a:Kar sem odebelil tisto je(ima).jack86 je napisal/-a:Nisem si dobro ogledal oglasa na a.netu, je 150 ali 180KM? Verjetno nima 4control?
lizard je napisal/-a:Ja, tdk to pisanje ti res ne gre od rok. Pika, vejica, dvopičje, podpičje, oklepaj, klicaj,... vse so to levostična ločila, torej je za njimi presledek. No saj pa verjetno bereš nvoice, pa kak časopis pa vidiš kako se pravilno piše
. Ker maš res malce nepregledne poste, pa je potem mučno prebirat. Drugače pa želim, da bo Laguna delala kot treba, pa da ne bo spet kakega Audija v bok.
Meni se zdi vse dovolj pregledno.Se mi nezdi nič težje brati takih postov kot tistih ki so napisani kot si ti rekel.lizard je napisal/-a:Ker maš res malce nepregledne poste, pa je potem mučno prebirat.
Navigacije pa bolje da ni ker drugače je malo prostora za drobnarije.Drugače pa en predlog.Če nisi kadilec in ne uporabljaš pepelnika ga odstrani in boš imel dosti več prostora v tistem predalutdk je napisal/-a:nima je navigacija