Nina.bl je napisal/-a:Sedaj sem preverjala prek euprave koliko lastnikov je avto imel in je številka : 5 !!!!
Mene bo kap, lastnik naj bi bil samo en..torej verjetno ga je vsak prodal naprej ker je mel skoz probleme z avtom?
Vprašanje če je ta avto imel le 195.000 km predn so bili prevrteni.Nina.bl je napisal/-a:Sedaj sem preverjala prek euprave koliko lastnikov je avto imel in je številka : 5 !!!!
Nina.bl je napisal/-a:Sedaj sem preverjala prek euprave koliko lastnikov je avto imel in je številka : 5 !!!!
Mene bo kap, lastnik naj bi bil samo en..torej verjetno ga je vsak prodal naprej ker je mel skoz probleme z avtom?
LaMike je napisal/-a:Pa spet preden začnete z videno kupljeno si preberite zakon. Taka pogodba ne ščiti prodajalca, kot nekateri mislite.
LaMike je napisal/-a:Pa spet preden začnete z videno kupljeno si preberite zakon. Taka pogodba ne ščiti prodajalca, kot nekateri mislite.
hippo je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Pa spet preden začnete z videno kupljeno si preberite zakon. Taka pogodba ne ščiti prodajalca, kot nekateri mislite.
Eno je zakon, drugo pa praksa.
Jaz sem celo dvakrat dobil nazaj denar za avto, enkrat pri registriranem prodajalcu, drugič pa pri fizikalcu. Pri taprvem ni bilo problemov, ta drugega sem pa moral malo "prepričevati". Ampak vseeno ni to tako lahko, kot se sliši.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov