Vidno kupljeno zakopano, žal ti 100% ne bo vrnil del kupnine, avto je 600 evrov vreden , lahko si vesela, če vsaj motor pa menjalnik dela dobr, ne vem kak si eni predstavljate za 600 evrov bi rad kupil avto na katerem vse deluje 100%, naslednjič svetujem kupcem, da se namesto po nakup rabljenega avta odpravijo po nov avto....kje dobit gnar za nov avto pa me ne briga oz. ZAKAJ se ne morete samo avto ogledat, zapeljat in reči kupcu BOM MAL PRESPAL, je potem treba še je*at, ni tolk vreden, zadnja cena, pa neke čudne kombinacije s tablicami...to je možno samo pri preprodajalcih.
PRIDEŠ POGLEDAŠ IN GREŠ, če ti ni vredu avto, si vljuden, spoštljiv, svoje slabe misli o stanju avta pa zadrži v svoji buči.
Jaz sem prodajal Accenta, avto je deloval normalno, pač značilne napake za Hyundai (pitje olja, rja, amortizerji...), ljudje so hodil gledat avto in so sam tečnaril, da ni tolk vreden, da je tam boljši za manjšo ceno....ceno sem imel 550 evrov z vso tisto opremo (servo, elek, ....)
Naslednjič, ko bom prodajal avto ga bom prodajal na izzi, ko se bo pojavil kupec, k samo išče izgovore se samo vsedem v avto in grem.
Kaj se grejo nekateri?

Pravim slovencem lahko samo SEŽEM V ROKE in dodam PRIZNANJE o spoštljivem, vljudnem narodu.