Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Maco
Novinec

Napisal/-a Maco Pe dec 12, 2003 4:28 pm

anixx, je kak napredek?

anixx
Nov uporabnik

Napisal/-a anixx To dec 16, 2003 1:03 pm

Hej!

nekaj 'malenkosti' pa je:

10.12. 2003 ob 12:00 sem bil na obisku v podjetju Avto Triglav d.o.o.:
----------------------------------------
g. Galina in izbrisano (edit/mod) nista želela govoriti z mano in sta me preko telefona (preko delavke v maloprodaji) napotila k vodji servisa g. Antonu Javhu, pri katerem pa po mojem mnenju nimam kaj iskati, saj vozilo ni v servisu. Zato sem se dogovoril, da me kontaktira tajnica g. Vuka in mi sporoči možne termine za sestanek.
----------------------------------------
g. Galina me je klical še isti dan ob 15.00. Nisem želel govoriti z njim, ker sem bil osebno tam in me ni želel sprejeti. Dogovor je bil, da dobim termin za sestanek z nadrejenim ga. Galine - g. Vukom. Mimogrede: g. Galina me je želel prepričati, da mi je odgovoril na moje emaile!? Prosim - delam na domenci! Sem ga lepo prosil naj mi ne laže v slušalko :-)

trenutno stanje:

- v petek (19.12.) imam sestanek z g. Miheličem (direktor poprodaje Avto Triglava)
- danes sem tudi prejel obvestilo iz Fiat Auto s.p.a., da je zadeva še vedno v teku in da me bodo o rezultatu obvestili kakor hitro bo mogoče.

p.s.: danes je 32 dan, ko je avto pri Avto Triglavu = po njihovem ceniku me to stane 27.000,00 SIT + DDV :-)

anixx
Nov uporabnik

Napisal/-a anixx To dec 16, 2003 4:12 pm

mislem...dobr sej nč ne rečem,sam Vuk nima v bistvu nič s tem-pomojem so serviserji tisti ki ga serjejo.

se strinjam s tabo - motila me je neskončna ignoranca Galine in izbrisano (edit/mod) - torej sem želel nadrejenega teh dveh cvetk... danes sem zvedel (in se tudi dogovoril za sestanek) da dejansko potrebujem g. Miheliča... bomo videli kaj prinese petek...

safrane, hvala za komentar - se beremo

LPanixx

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Če dec 18, 2003 11:49 am

anixx je napisal/-a:
mislem...dobr sej nč ne rečem,sam Vuk nima v bistvu nič s tem-pomojem so serviserji tisti ki ga serjejo.

se strinjam s tabo - motila me je neskončna ignoranca Galine in izbrisano (edit/mod) - torej sem želel nadrejenega teh dveh cvetk... danes sem zvedel (in se tudi dogovoril za sestanek) da dejansko potrebujem g. Miheliča... bomo videli kaj prinese petek...

safrane, hvala za komentar - se beremo

LPanixx

Upam da bo: Kdor se zadnji smeje se najslajse smeje!
In upam da se bos ti smejal tazadn. Dobr ti gre zaenkrat, jest verjetno nebi mel tolk zivcev kot ti da bi zadevo tolk dalec spravu.
Pa velik srece jutr.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če dec 18, 2003 6:48 pm

Fiat Tipo je napisal/-a: Dobr ti gre zaenkrat, jest verjetno nebi mel tolk zivcev kot ti da bi zadevo tolk dalec spravu.

Se pripisem.

anixx tebi pa svaka cast in KAR tako naprej :wink: . Jutri ti pa zelim lep pogovor. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po dec 22, 2003 4:24 pm

anixx pa ja ne, da so te zagrebli tam na avto triglavu. :?
SlikaSlika

anixx
Nov uporabnik

Napisal/-a anixx Po dec 22, 2003 6:04 pm

ne, ne :wink:

sem pa že 'mal' jezen :!:

torej - veste, da sem bil dogovorjen za sestanek v petek (19.12.2003) in da mi točno uro sestanka sporoči tajnica direktorja Miheliča - ob 08:00 CET. Ura je bila 8, potem 9, nato 10... nič.... 11, 12... 12:29 in 09s... klic!

Tajnica direktorja Miheliča: Oprostite g. Potokar za zamudo...

A: je že v redu.. sem že navajen in vas jemljem z rezervo :-)

T: "sporočam, vam da je g. direkor danes odsoten, naslednji teden na službeni poti, še naslednji teden pa imamo zaprto zaradi praznikov..." ..ji je šlo vseskupaj težko z jezika... "oprostite, vendar... a se lahko slišimo 5.1. 2004" :evil:

A: nisem niti presenečen nad vašim odgovorom - pokličite torej 05.01. 2004 :) ... pa vesele praznike vam želim...
---------------------------------------------

enivej ... če ne bi bili ekskluzivni uvoznik bi človek lahko pomislil, da se norca delajo :?:

Uporabniški avatar
jansan
Nov uporabnik

Napisal/-a jansan Po dec 22, 2003 9:10 pm

A: nisem niti presenečen nad vašim odgovorom - pokličite torej 05.01. 2004 ... pa vesele praznike vam želim...

:o zgleda da veliko meditiraš, jaz bi že znoru...
Oni bodo res imeli vesele praznike, brez heca, ti pa malo manj. Saj mi navadni smrtniki pa že lahko mamo mal razumevanja za uboge prodajalce, a ne? Tega šefa bi blo največji užitek srečat kje na cesti ( ali pa vsaj videti na tv) :evil:
Drugače pa...tko kot sem že enkrat napisal, samo ne obupat! :wink:

anixx
Nov uporabnik

Napisal/-a anixx To dec 23, 2003 5:48 pm

hja... kap me bo :evil:

naslednji torek grem v London in v avtu imam seveda karte za avion (kdo pa je 14.11. slutil, da do 30.12. še ne bom imel avta?!)... enivej - že na daleč mi ni bilo všeč, da je avto ves zasnežen - konec koncev se mi je nabralo za cca 50.000 SIT stroška, ker avto 'leži' na parkirišču Avto Triglava...

pridem v servis in razložim, da bi mel ključe od avta, ker imam v njem par stvari, ki jih potrebujem... dobim ključe, mimogrede pa prosim še za metlo, da spravim sneg z avta, ker ga oni za 1.200 SIT dnevno (x 40dni!) ne morejo... v servisu so bili tisti moment: javh - vodja, arsić - referent in še tretji pavliha.. z brki...

pridem do avta, ki je 3m od vhoda v servis in potegnem z metlo.... PO LEDU - sneg je zmrznil in je bil trd kot kamen - cca 5cm debel... hočem odklent.. centralno seveda ne dela, povrhu pa se zatakne še gumb s katerim odpreš - na obeh straneh... grem nazaj noter in vrnem metlo ter vprašam, če odgovarjajo za nastalo škodo na vozilu parkiranem na njihovem parkirišču... 'brača dalton' pa: 'avto imate vendar v servisu - tu avtomobile popravljamo, ne čistimo'... FAK - a za 1.200 SIT / dan me ne morete niti poklicat, da bi z Jesenic prišel in očistil avto?!...

... pa to je možno samo v Sloveniji... oprostite nimam energije za kaj več... če imate kakšno podvprašanje, mnenje.. karkoli... vse je dobrodošlo....

vaš anixx

:(

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To dec 23, 2003 6:09 pm

Ohjoj, bi rekel da nimam besed. Ampak hm....ja cisti podn no. A karte si le dobil? A avto je sedaj tam toliko casa ker ne znajo popravit.

Ena velika zalost.
SlikaSlika

anixx
Nov uporabnik

Napisal/-a anixx To dec 23, 2003 6:12 pm

avto je tam toliko časa, ker ne vejo kaj naj z njim - vsi skupaj čakamo Italijane, da bodo odločil...

Kart nisem dobil ker sem znoru (ko so mi predlagal, da ga polijemo z vročo vodo!!!) in šel...

sem dobil po emailu vse kar rabim, da dvignem karte na letališču - boarding pass kodo..

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To dec 23, 2003 7:16 pm

Slika
kej znano :twisted: :twisted: :twisted:

no zdej pa resno:
prinesi eno deko od doma in jim kasiraj 1.300 sit na dan za uporabo na tvojem avtu :wink: :wink: če ti kaj skikajo pa jim reči da jih oni očitno nimajo če ti je avto zamrznil!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To dec 23, 2003 9:14 pm

blo bi fajn da bi se par članov specializiralo za pisanje pritožb in za objavo v medijih, da bi bili kot neki predtavniki ljudi ki so nasankali na tak ali drugačen način!??
rekli boste da so za to odvetniki, samo mislim da je to boljša ideja-pa še zastonj
mnenja?
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax To dec 23, 2003 9:19 pm

seveda, ker je dost tega nategovanja bogih ljudi ki so pošteno plačali za svoj avto!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax To dec 23, 2003 9:24 pm

ni slaba ideja.
bo potrebno počakat na mnenja drugih
lahko bi se zbirale informacije tudi iz izkušenj storitev določenih servisov in drugih podjetij ki imajo opravka z avti styling deli,...
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr dec 24, 2003 7:54 am

ne me narobe razumet ampak a ni za to podforum prodajalci?

Prodajalci
Kritike in pohvale slovenskim prodajalcem avtomobilov

:?: :? :?
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr dec 24, 2003 8:12 am

pomoje je bolje da se to naredi na portalu... tam pri strani se da en linkec in se vpisuje vse lepo.. debate pa potekajo še naprej na forumu :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr dec 24, 2003 8:16 am

Jst bi pa dodal še topic ukradeno, kjer bi vsak potem napisal recimo kakšno stvar, ki mu je izginila iz avta, ali pa kar cel avto, pa še serijske cifre po možnosti, da lahko vsak preveri, če že kupuje od preprodajalcev, da nima slučajno kakšne stvari od koga izmed nas, pa če dobi tazga preprodajalca, pa nas obvesti kater je pa ga lahko najdemo. Vsaj jst vem, da bi ga poiskal, če bi mi radio ukradu, al pa mobitel al pa kej podobnega.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Sr dec 24, 2003 9:07 am

maky je napisal/-a:pomoje je bolje da se to naredi na portalu... tam pri strani se da en linkec in se vpisuje vse lepo.. debate pa potekajo še naprej na forumu :wink:

lahko tudi tako.
samo nekje naj se objavijo samo preverjene slabe izkušnje z določenimi prodajajlci kot je npr to sedaj z alfo ne pa tisto da si jurja več plačal ipd. ampak takšne stvari kjer očitno gre nekaj zlo narobe, ali pa da ti hočejo pol motorja menjat pol pa je samo neko tesnilo zanič.

ker sedaj ej to prodajajlci po moje nepregledno ker en napiše kaj mislite,.....
saj lahko tudi tako ostane da ne bo pomote!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 To jan 06, 2004 8:42 pm

Kaj novega?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov