Kriza!
Komu lahko človk sploh še verjame? In ti k... švercerji, vsi avti ki jih majo za prodat, majo okoli 120.000km uvoženi iz nemčije ali italije. Ko sem se nazadnje menil z enim izmed preprodajalcev, sva se začela menit, da bi moj avto v račun vzel. Seveda je bila cena 2x manjša, kot so npr. na avto.net. Nisem se mogu zadržat in sem ga vprašal, če bo imel jutri moj avto na avto.netu šeenkrat manj km in šeenkrat večjo ceno

Možak je kr neki začel pizdt, da kao on ni tak pa blablabla.. Uglavnm, zašvicu ful. Ma ne me je...at, kako boš mel naprodaj enga megana z 230.000km, medtem ko maš ene 20 passatov s "samo" 120.000km.
Nism po župi prplaval!
Ostajam tam, kjer sem začel. Konec tedna dobi kop-car (saab zastopnik) nekaj takega, kar bi bilo po mojih željah (xenon, bež ledr, vector...) z znano zgodovino, na katerga se upa dat precej garancije. Bom poročal kaj bo.
Tudi bmw na zgornjem linku je zelo zanimiv, vendar je res predrag za to kar ponuja. Pa še oprema je pa bol tako-tako. Mam občutek, da je bmw bolj utesnjen v notranjosti...