Ceed je napisal/-a:@Badzo Nič ne pravim, da bi moral s takim motorjem letet 200, ampak mi gre na smeh, ko govorijo neumnosti, da doseže 190, vsaj po ravnici ne. Prepričan sem, da pride tudi do 220 sam odvisno kolikšen klanec je.
Kaj imaš ti ta avto doma? Octavio 1.2TSI si lastite doma, ali to ti govoriš ker je to rekel sodelavec od kolega sosedinega moža? Ne vem od kje tebi te podatki. Sam sem jo sprobal octavio combi 1.2TSI, žal o končni ne morem nič rečt, ker nismo sprobavali v tej smeri. So pa LASTNIKI povedali da gre 190, čez pa ni šans da jo spraviš. Razen po klancu navzdol. Govoriš tako kot da je govora o 1.2 motorju iz cliota RN s celimi 59imi konji in končno 160km/h.

Pa še to: vsi ki kupujete 1.2TSIja in pričakujete v avtu s to motorizacijo, da bo počil pri pospešku vsaj BMWja 330d, pri končni se bo kosal z GT3ko, hkrati bo potovalna hitrost nastavljena na okoli 235km/h (vmes ga boste pa še 4x stisnili do konca) in ob tem bo še postregel s porabo za liter nižjo na 100prevoženih od Oplove Astre ecoflex, ga NE KUPUJTE! Kajti čaka vas razočaranje: avto leti samo!? 190, poraba je pri zmerni!!! (povdarjam pri zmerni in NE idiotski) vožnji med 6.5 in 7.5L/100, pospešek je pa na ravni povprečnega voza (cca.10s).