Da še sam pristavim svoj piskerček!
Kot prvo: ali ni škoda, da je napisanega že za štiri strani, pa od tega uporabnih informacij, napotkov, predlogov še za polovico ene strani NI! Vse ostalo samo balast, kreg, pametovanje,... Ko nekdo, ki resno potrebuje korektne, konkretne informacije, mora bresti skozi ves ta balast in izluščiti uporabno. Kaj si mora misliti o večini uporabnikov tega foruma. Toliko enega krega,..., kot v vrtcu, ne pa med polnoletnimi ljudmi. In potem se čudimo tistim 90 v parlamentu!?! Smo sami kaj boljši. Zakaj moderaotorji ne brišejo sproti takega smetenja?? To ne bi bila cenzura in omejevanje izražanja govora. Tak govor je za v smeti ali pa pisanje po ZS!
Kot drugo: VW jetta mi deluje zelo skladno, prijetna na pogled in všečnejša kot večji brat passat. Škoda le, če je res tako neuporaben sredinski naslon

. Sem se pa malce poigraval v konfiguratorju VW-ja in ugotovil, da je 1.4 TSI (160KM) paket Comfortline in ista dodatna oprema (+ še lita platišča) kot moj golf (1.4 TSI (122KM) Comfortline), dražji le za par 10 EUR (nekaj čez 21 čukov). Pa je bil moj kupljen leta 09`.
Kot tretje: sam bi morebitnim bodočim kupcem svetoval, da glede na velikost in težo vozila, ne kupujejo 1.6 TDI ali 1.2 TSI, ker se mi zdi (nisem pa preizkusil), da je to premalo za tako vozilo. Če nimate veliko km na leto, bi sam vzel 1.4 TSI, drugače pa dizelaša 2.0. Se mi pa zdi nova jetta kar dobra popestritev avto. trga.
Še četrtič: Velikokrat je bila omenjena Škoda. Sosed ima staro felicijo: še vedno dela kot urica. Stric ima prvo generacijo octavie, sestrična pa novo fabio pa nihče nima pripomb ali težav. No vsaj kakšnih večjih, niti srednjih ne

. Tako da dvomim, da bi bil Škoda ravno slab avto. A po drugi strani mi je vizualno Škoda zelo zadaj za tekmeci. Deluje mi škatlasto, okorno, robato in znotraj pusto. Že za VW pravijo, da je dolgočasen zunaj in znotraj. Morda res, a deluje zrelo, resno, kompaktno. Škoda pa pusto, okorno... In zato je nikoli ne bi imel. Tole zadnje je OFF TOPIC, zato se lahko tudi zbriše, da ne bo smetilo teme!
Naslovnici teme pa čestitam za nakup vozila in veliko srečnih, varnih km!!