nalcoq4 je napisal/-a:x2. Pa še Mazde delajo na japonskem...kar je velik plus.
Symon je napisal/-a:nalcoq4 je napisal/-a:x2. Pa še Mazde delajo na japonskem...kar je velik plus.
Za spremembo od večine Hond, Suzukijev, Toyot in Nissanov.
Odlična izbira.Tomsonman je napisal/-a:Hvala vsem za vse predloge in nasvete.
Avto je naročen in sicer ne C4 in ne Leon, temveč Golf 1.2TSI Comfort.
Gosic je napisal/-a:Poleg tega pa sta v vožnji si zelo podobna z leonom. Saj verjetno imata tudi skupno podvozje, ali se motim?
Gosic je napisal/-a:Polo78, je čisto brezveze razlagat.
Naj še dodam, da sem pred dnevi videl parkiranega golfa, 3 vratni, tdi(verjetno 1.6)... Vse lepo in prav, ko pa je ženska odprla zadnja vrata, pa so tam čakala dva roča za roštiljado. Mislim 21 stoletje in da človek še vedno pali na tako miselnost, da morš doplačat za 2 kitajska motorčka, dva jermena in tiste plastične zobnike... Konkurenca to ponuja v osnovi. Skratka, oprema katero ste dobili, ni nič boljša od osnovnega clia. Tlak v pnevmatikah morš tak al tak pogledat vsake tok časa, nafila se ti itak ne samo, senzor za dež je butasto, kot da je težko mignt z roko, poleg tega pa ob manjši rosici nabija tiste brisalce da skor dol padejo.. Senzorji spredaj so za terence ali pa enoprostorce... Mp3 pa ima danes tudi že Dacia. Ne žalim znamke, da nebo kdo mislil.
da pa odtehta sama vožnja, pa skoraj neverjamem. Sem vozil golfa VI, pa sem videl razliko samo na volanu. Poleg tega pa sta v vožnji si zelo podobna z leonom. Saj verjetno imata tudi skupno podvozje, ali se motim?
uros11 je napisal/-a:Si doplačal za AC klimo? Usnje na volanu (plastika drsi).
----
Gosič nima golfa. V 3 vratnem golfu je ženska odprla zadnja vrata - a ja? - moj ima tudi 3 vrata, pa si ne mislim, kako bi uspel odpreti zadnja vrata, ki bi imela poleg tega še okna na polento. Gosič, kolesa ima tudi štiri, za zavorne ploščice gor, pa luči ima tudi, pa dolge luči tudi - razen tega, da imaš KIO in KOMpleks, kaj si hotel s tvojim postom povedati? Moj je tudi TDI (verjetno 1,6?, po čem to vidiš), 2.0.
Kaj je Gosič, problemi? Luna? Sem videl ta korejska j***a, in ne boš verjel, vendar tudi tukaj velja, koliko soldkov, toliko musike.
Gosic je napisal/-a:Polo78, je čisto brezveze razlagat.
. Tlak v pnevmatikah morš tak al tak pogledat vsake tok časa, nafila se ti itak ne samo, senzor za dež je butasto, kot da je težko mignt z roko, poleg tega pa ob manjši rosici nabija tiste brisalce da skor dol padejo..
Gosic je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:Si doplačal za AC klimo? Usnje na volanu (plastika drsi).
----
Gosič nima golfa. V 3 vratnem golfu je ženska odprla zadnja vrata - a ja? - moj ima tudi 3 vrata, pa si ne mislim, kako bi uspel odpreti zadnja vrata, ki bi imela poleg tega še okna na polento. Gosič, kolesa ima tudi štiri, za zavorne ploščice gor, pa luči ima tudi, pa dolge luči tudi - razen tega, da imaš KIO in KOMpleks, kaj si hotel s tvojim postom povedati? Moj je tudi TDI (verjetno 1,6?, po čem to vidiš), 2.0.
Kaj je Gosič, problemi? Luna? Sem videl ta korejska j***a, in ne boš verjel, vendar tudi tukaj velja, koliko soldkov, toliko musike.
Oprosti, ker sem se zatipkal, 5 vratni. Oprosti. Srečen? Sem ti polepšal dan sedaj?
Nimam kompleksov, in ne nimam golfa. A sedaj sem pa iz drugega sveta, ker sem povedal nekaj resnice? A je to narobe? Je golf sveti in bohnedaj nekaj slabega napisat? Poleg tega pa naj še dodam. Vsaka tema, ki se začne z nakupom hatchback avtomobila, in kar se kupuje recimo tale tema je tudi lep dokaz, ko človek kupuje čisto nekaj drugega, se vsili golfa. In raje 'korejska j***a', kot pa vozilo, katerega ti vsili družba, da nisi drugačen. In ni to predsodek, to so dejstva, če stvar dobro pogledaš. Če je bil pa 2.0 pa še tolk slabš, da je imel roštiljado. Mar ne? In s tem sem hotel povedat, da je oprema identična vozilom starim tudi po 10 let, prodajajo vam pa kot tople žemljice, izumljena topla voda. S tem pa tudi primerna cena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov