čare je napisal/-a:pa kaj spet komplicirate?? Saj imajo vsi dealerj9 uvožene avte pa vsi isto delajo....Najbolj so mi pa zanimivi tisti kupci ki kupijo avto od fizične osebe in mislijo kaj so kupili a avto je bil 3 leta nazaj ravno tako uvožen ampak to je pa ok a ne.Če misliš da je avto OK ga pejt pogledat in če je ga kupiš in čao,zmeniš se za garancijo 1-2 meseca in če ti jo bo dal potem le ni nekaj hudo narobe z avtom.Kilometri pa so res relativna stvar in premakne jih lahko prav vsak tko da to ni neko merilo....
mmikolj je napisal/-a:Upam, da ne misliš, da reklamiram TPV avto, ker to nikakor ni bil moj namen.
Hja to je pa problem prodajalca. Mogoče ga on 'mora' prodati, ampak kupci ga pač niso dolžni kupiti. In če je le par avtov na dvorišču zanič, potem pač se smatra da ima na splošno prodajalec zanič robo. Tako je pač to v trgovini, sprijazni se.čare je napisal/-a:Na žalost pa morajo uvozniki vzet tudi kak slab avto v paketu in ga tudi prodati
Take izjave ("prisiljeni so vrteti kilometre nazaj") se mi zdijo nevzdržne!čare je napisal/-a: problem pa nastane ker za slovence avto z 150000 realnimi kilometri ni več dober in so dilerji prisiljeni zbit kilometre da so očem prijznejši (poznam pimer ko z 200000 km avta nin ihče povohal,čez 2 mesca jih je mel pa 160000 pa se je drug dan prodal)
In kaj potem? Pač človek hoče gor dobre gume. Sicer če je avto res v 'TOP stanju', imaš nekako prav in je b****, če ga odpiše zgolj zaradi gum, ampak po drugi strani bo avto v 'TOP stanju' verjetno hitro našel kupca; po tretji strani pa je vprašanje, koliko avtov pri dilerjih je dejansko res v 'TOP stanju' ...čare je napisal/-a: tretji problem pa je ko se nek kvazi strokovnjak spravi kupovat avto in že ob pogledu na gume ki so na koncu ga drugo ne zanima več mogoče pa je avto v TOP stanju ampak ne on je s tem zaključil.Pa kaj kupuješ gume al avto??
@čare, jaz še vedno mislim da si še preveč prizanesljiv do 'števec-goljufov', je pa res da na žalost tako pač je pri nas...čare je napisal/-a: Recimo da ima odličen rabljen avto 117000 km pri 120000 pa zamenjavo jermena in veš kok je takih ki ga ne kupijo samo zaradi tega ker bojo čez 3000 km morali opravit velik servis??Veliko!! .
čare je napisal/-a:Meni se samo čudno zdi kako dilerji sploh še živijo.Na forumih se čisto čez vsakega pljuva ampak oni pa še kar prodajajo.
andrejus je napisal/-a:Pravite da Slovenci nebi kupili avto z 300.000 km. In prav je tako! Tako vozilo je že iztrošeno. Naj znižajo ceno, pa bo šlo v prodajo. Za pravo ceno se bo tudi vozilo z 300.000 km prodalo. Raje prevrtiš km nazaj in ga prodaš kot da gre za vozilo z manj kilometri. Če to ni goljufija ne vem kaj je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov