Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ribcek
Novinec

Re: Vzdržljiv dizel (8.000€ max.)

Napisal/-a ribcek Pe jun 10, 2011 9:13 am

Polo78 je napisal/-a:Si ga šel že gledat? Si morda preveril vse tisto kar smo ti svetovali? Ali se mi mogoče (narobe) zdi, da mal preveč cincaš in še sam ne veš kaj bi? :D

Hja, se mi zdi mamljiva ponudba, vendar ja, malce sem čakal, pa gledam in gledam, oglas pa vedno z novim datumom. In potem ne veš pri čem si.
No, čakam pa, če bo še kaj dobre ponudbe ;)
Vse kar zmorem.

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero Pe jun 10, 2011 2:16 pm

ribcek je napisal/-a:
Polo78 je napisal/-a:Si ga šel že gledat? Si morda preveril vse tisto kar smo ti svetovali? Ali se mi mogoče (narobe) zdi, da mal preveč cincaš in še sam ne veš kaj bi? :D

Hja, se mi zdi mamljiva ponudba, vendar ja, malce sem čakal, pa gledam in gledam, oglas pa vedno z novim datumom. In potem ne veš pri čem si.
No, čakam pa, če bo še kaj dobre ponudbe ;)

hehe.....potem pa zna biti da boš še kar nakej časa čakal na avto ali pa boš naredil tako kot jaz ko sem iskal karavan, na koncu pa kupil limuzino:D ....
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

Uporabniški avatar
pol3ni
Nov uporabnik

Napisal/-a pol3ni Pe jun 10, 2011 10:01 pm

radar je napisal/-a:
brankramp je napisal/-a:...kateri letniki pa so že dobri z 2.0tdi mašino?

Hvala!

1.9 tdi je zakon, pri passatu,
2.0 pa novi CR motorji in stari BMP .. in ne glej po letniku ampak po tipu motorja... (sem tudi sam kupoval passata)

Tudi sam gledam za passata torej CR motor je o.k z BMP pa so problemi če prav razumem
Prosim za odgovor

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Pe jun 10, 2011 10:37 pm

brankramp je napisal/-a:Je potem peljal mojo alfo, je dokaj razlike in je spraševal, če imam čipirano mašino :D ...tko na hitro, samo vožnja, občutek,

zdravo

zakaj pa spet ne vzameš alfe, če ti je všeč njen čar v vožnji, udobju itd.. ali nisi zadovoljen?
Alergičen na rjo

brankramp
Nov uporabnik

Napisal/-a brankramp To jun 14, 2011 8:12 pm

...avto je imel že 225k prevoženih in pomoje zadnja šansa, da ga prodam...pa že s tako kilometrino nobeden ne pogleda avta :)...
Zakaj ne vzamem alfe, kaj pa vem...159 se mi zdi mau pretežka "krava" :P...mi je všeč, pelje ne vem kako se...ima fap in brez verige?...
Kakorkoli, že nekaj dni vozim bmw-ja serijo 1, letnik 2007, 118d z 122hp...avto mi je zaenkrat všeč...glede lege na cesti pa lahko rečem,
da je "vsaj za eno klaso bolje" kot pa prejšna 156-ka....motor ima veirigo in nima filtra trdih delcev...upam, da mi bo avto špilal tako kot
se zagre :D ...heh

lp!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov