aja in pa povprečna poraba po 700kilometrih je 6.0l/100km.
lp
zarja je napisal/-a:uf, kolk ste prijaznires ... nisem pričakovala takega lepega odziva na "moškem" forumu
predhodno sem se psihično pripravila na komentar "še ena baba, ki nima pojma, kaj bi rada" ... ma niti ne bi bil daleč od resnice ... tko da hvala, da ga ni noben napisal
bom začela delat reklamo za avtomobilizem.com
no, je pa res rezultat vsega skupaj, da sem pošteno zbegana
..... ker ste še poštevno razširili, kar sem si ogledovala ..... mislim, da moram naštudirat ono revijo + it na nekaj voženj + potem spet vprašat za kakšen nasvet
sprašujete, kaj mi je pomembno: da je varčen, da ima solidne pospeške, da ni prevelik (rada bi pravzaprav mini avto, ki pa ni tako mini, da ne bi mogel v njem udobno peljati 4 ljudi ali v kufu nekaj prtljage in krame) in da servisi niso med najdražjimi
hm, na začetku sem omenjala mazdo 2 - to ni noben komentiral .. hm, ker ni kul ali???
lpz
berlonso je napisal/-a:kar smo hodili po avtohišah okoli sem dobil občutek, da ima na zadnjih sedežih v tem razredu prostora najmanj P207, največ pa Corsa in Clio.
pa tudi v Fiesti se da kar lepo še dva naložiti zadaj, prtljažnik pa je povprečen za ta razred.
domnevam da sem že preveč vsiljiv z Fiesto ampak me je pozitivno presenetila, pa še mislim da je oblika najbolj sveža po notranjosti in zunanjosti v tem razredu.![]()
lp
JureV je napisal/-a:jaz pa lahko povem glede yarisa, da ima zadaj dovol prostora za 2, še trije se stisnejo, če je treba. Ker ima pomično celotno klop pa lepo prilagajaš, ko rabiš prtljažnik jo daš čiosto naprej in maš velik prtljažnik, če pa se peljejo potniki pa daš klopco lepo nazaj in imajo vsi prostor:) cene pa so tudi nekje 11-12k:)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4692577&show=1
zagrižen je napisal/-a:JureV je napisal/-a:jaz pa lahko povem glede yarisa, da ima zadaj dovol prostora za 2, še trije se stisnejo, če je treba. Ker ima pomično celotno klop pa lepo prilagajaš, ko rabiš prtljažnik jo daš čiosto naprej in maš velik prtljažnik, če pa se peljejo potniki pa daš klopco lepo nazaj in imajo vsi prostor:) cene pa so tudi nekje 11-12k:)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4692577&show=1
Sicer je Yaris čisto OK avtomobil, ampak ... model je star že sedem let in v bližnji prihodnosti se verjetno obeta nov model, zato bi jaz Yarisa opustil. Poleg tega mi ima čisto nesimpatično notranjost, še posebej števci mi ne sedejo v sredino ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov