Đasmin je napisal/-a:...slišim da pije denim do 14l, pa ne vem kake zgodbice še use
čare je napisal/-a:Ah jaz vozim eno staro mareo JTD 110...Pa se midva razumeva glede porabe??Govorim namreč o dizlu in 14 nikakor ne more pit razen če kaj ne pušča oz. trenutna poraba po BC-ju je lahko tudi več kot 14 litrov,sem pa serviser dopoldne poklicno na LPP-ju popoldne pa samo za znance in ne njegova se ne prodaja in se še ene 2 leti ne bo.
čare je napisal/-a:Nima servisne ne piše kater lastnik je,sicer pravi da je odlična se pravi greš probat če po jamah nič ne ropota je podvozje Ok,če mašina dela kot mora je ok .....Alfinih bencinarjev pa ne poznam ampak če gledaš 1.6 najbrž gledaš 147-ko kjer pa spet vzami JTD 115 KM in si zmagal,spoznaval pa se ne bomo oz. lahko se spoznamo sam sodelovala ne bova,ker sem svoje čase res vsakemu nekaj delal potem pa je nekterim predrago kakšnemu je 2 dni po servisu crknila žarnica in se je potem tako pogovarjal z mano kot da sem jaz kriv za to in sem te stvari zaključil.Mam svoj krog "strank" in to je to.
lizard je napisal/-a:Ena taka smešna fora TS motorjev je, da imajo tako 1.6, 1.8 in 2.0 enako porabo, torej 1.6 žere precej za to kar nudi. Imaš pa 2 različici ena ima 105 konjev in nima varioatorja faze, drugi ga pa ima in ima 120 konjev. Najbolj kul je 1.8, ampak ga v 147 ni, tako da ostane 1.8 GT ali pa 1.8 156.
čare je napisal/-a:Pa ta fora SPORT je tko za vas mulčke da se napalite (pa brez zamere) Drgač pa če misliš italjana kupovat vzami JTD-ja ker motor je res bomba pa ne zato ker ga sam vozim ampak ker je res.Malo pije dobro gre...
airmike je napisal/-a:Jaz bi pa na tvojem mestu naredo sebi uslugo pa se izogno alf. Razen če nameravaš v naslednjih dveh letih diplomirati iz konstrukcije podvozij, diagnosticiranj motorne elektronike itd...
pskoda je napisal/-a:Jaz sem imel pred leti 145 2.0TS 155hp. Z njo sem brez kakršnih koli okvar naredil 120kkm. Čisto odvisno je v kakšnem stanju jo dobiš
airmike je napisal/-a:Jaz bi pa na tvojem mestu naredo sebi uslugo pa se izogno alf. Razen če nameravaš v naslednjih dveh letih diplomirati iz konstrukcije podvozij, diagnosticiranj motorne elektronike itd...
Đasmin je napisal/-a:
Se strinjam...in pravzato iščem majstra, ki se morebit spozna na kej tazga da greva skupaj in pove kaka je in se potem od tam naprej pogovarjamo
Yagi-san je napisal/-a:
Da ne boš ti doktoriral iz znamke ALfa Romeo. Če si so jo lastil in imel težave, ne posplošuj na ostale modele..... !
Yagi-san
Yagi-san je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Jaz bi pa na tvojem mestu naredo sebi uslugo pa se izogno alf. Razen če nameravaš v naslednjih dveh letih diplomirati iz konstrukcije podvozij, diagnosticiranj motorne elektronike itd...
Da ne boš ti doktoriral iz znamke ALfa Romeo. Če si so jo lastil in imel težave, ne posplošuj na ostale modele..... !
Kar se pa pa BOSE v Alfah tiče, če zamenjaš predvajalno enoto (radio, HU), postane zadeva nekaj srednjega, ni pa to top in to zaradi slabe predavjalne enote (original) !Đasmin je napisal/-a:
Se strinjam...in pravzato iščem majstra, ki se morebit spozna na kej tazga da greva skupaj in pove kaka je in se potem od tam naprej pogovarjamo
Bom jaz enega kolega, serviserja italijanskih znamk povprašal.
Yagi-san
Đasmin je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4854603&show=1
To pa je čudn oglas, kdo pozna slučajno?
pskoda je napisal/-a:Đasmin je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4854603&show=1
To pa je čudn oglas, kdo pozna slučajno?
Avto je uvožen, pri kilometrini se je zajebal za eno 0. To kar sem napisal, vidim iz oglasain ne poznam avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov