Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

čare
Mojster foruma

Re: Alfa Romeo GT 2.0 JTS Bertone Design

Napisal/-a čare Po maj 23, 2011 9:19 pm

Ah jaz vozim eno staro mareo JTD 110...Pa se midva razumeva glede porabe??Govorim namreč o dizlu in 14 nikakor ne more pit razen če kaj ne pušča oz. trenutna poraba po BC-ju je lahko tudi več kot 14 litrov,sem pa serviser dopoldne poklicno na LPP-ju popoldne pa samo za znance in ne njegova se ne prodaja in se še ene 2 leti ne bo.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po maj 23, 2011 9:21 pm

Đasmin je napisal/-a:...slišim da pije denim do 14l, pa ne vem kake zgodbice še use :DDD

Ne mešaj 2.0 JTS in 1.9 JTD.

Đasmin
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Đasmin Po maj 23, 2011 9:31 pm

čare je napisal/-a:Ah jaz vozim eno staro mareo JTD 110...Pa se midva razumeva glede porabe??Govorim namreč o dizlu in 14 nikakor ne more pit razen če kaj ne pušča oz. trenutna poraba po BC-ju je lahko tudi več kot 14 litrov,sem pa serviser dopoldne poklicno na LPP-ju popoldne pa samo za znance in ne njegova se ne prodaja in se še ene 2 leti ne bo.

Ma se razumemo, seveda da. :D
Ampak ti prenašam besede nekaterih, taki men npr. svetujejo naj se izogibam saj pije in ne vem kaj še vse...no to je za benz! to pa je...hvala lizard :) še enkrat =P

Samo za znance praviš, se spoznamo :?: =P

Glede te GTjke: bi bilo pomoje pametno pogledat kajne?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4778258&show=1

Aja pa mogoče kaj veš o 1.6TS AR motorčkih...so v redu?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po maj 23, 2011 9:39 pm

Nima servisne ne piše kater lastnik je,sicer pravi da je odlična se pravi greš probat če po jamah nič ne ropota je podvozje Ok,če mašina dela kot mora je ok .....Alfinih bencinarjev pa ne poznam ampak če gledaš 1.6 najbrž gledaš 147-ko kjer pa spet vzami JTD 115 KM in si zmagal,spoznaval pa se ne bomo oz. lahko se spoznamo sam sodelovala ne bova,ker sem svoje čase res vsakemu nekaj delal potem pa je nekterim predrago kakšnemu je 2 dni po servisu crknila žarnica in se je potem tako pogovarjal z mano kot da sem jaz kriv za to in sem te stvari zaključil.Mam svoj krog "strank" in to je to.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po maj 23, 2011 9:46 pm

Ena taka smešna fora TS motorjev je, da imajo tako 1.6, 1.8 in 2.0 enako porabo :), torej 1.6 žere precej za to kar nudi. Imaš pa 2 različici ena ima 105 konjev in nima varioatorja faze, drugi ga pa ima in ima 120 konjev. Najbolj kul je 1.8, ampak ga v 147 ni, tako da ostane 1.8 GT ali pa 1.8 156.

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin Po maj 23, 2011 9:48 pm

čare je napisal/-a:Nima servisne ne piše kater lastnik je,sicer pravi da je odlična se pravi greš probat če po jamah nič ne ropota je podvozje Ok,če mašina dela kot mora je ok .....Alfinih bencinarjev pa ne poznam ampak če gledaš 1.6 najbrž gledaš 147-ko kjer pa spet vzami JTD 115 KM in si zmagal,spoznaval pa se ne bomo oz. lahko se spoznamo sam sodelovala ne bova,ker sem svoje čase res vsakemu nekaj delal potem pa je nekterim predrago kakšnemu je 2 dni po servisu crknila žarnica in se je potem tako pogovarjal z mano kot da sem jaz kriv za to in sem te stvari zaključil.Mam svoj krog "strank" in to je to.

Aha :D oke

Ja sm mislu 1.6TS-ko SPORT npr.: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4808897&show=1 mi je ful všeč ker ima gretje sed., usnje, Bose tudi ;) ;) , pa je res taka razlika med dizli in benzinci pri Alfah

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin Po maj 23, 2011 9:50 pm

lizard je napisal/-a:Ena taka smešna fora TS motorjev je, da imajo tako 1.6, 1.8 in 2.0 enako porabo :), torej 1.6 žere precej za to kar nudi. Imaš pa 2 različici ena ima 105 konjev in nima varioatorja faze, drugi ga pa ima in ima 120 konjev. Najbolj kul je 1.8, ampak ga v 147 ni, tako da ostane 1.8 GT ali pa 1.8 156.

Kaj pa je ta fora...SPORT pa to?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po maj 23, 2011 9:54 pm

Pa ta fora SPORT je tko za vas mulčke da se napalite (pa brez zamere) Drgač pa če misliš italjana kupovat vzami JTD-ja ker motor je res bomba pa ne zato ker ga sam vozim ampak ker je res.Malo pije dobro gre...

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin Po maj 23, 2011 10:02 pm

čare je napisal/-a:Pa ta fora SPORT je tko za vas mulčke da se napalite (pa brez zamere) Drgač pa če misliš italjana kupovat vzami JTD-ja ker motor je res bomba pa ne zato ker ga sam vozim ampak ker je res.Malo pije dobro gre...

Brez zamere, seveda ;) Mah, kaj nej tko pač je, takvi jesmo ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4808897&show=1
Se prav taka odpade, pa raj kej tazga kajne:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3597713&show=1

Je pa v 1.6-kah ful več opreme vidm...in to mi je nekak ful všeč...pa nevem če bi se glih pol sam zrd mašine splačal uzet enga oskubljenega? ali pač? lizard še ti mi povej svoje mnenje

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po maj 23, 2011 11:00 pm

Jaz bi pa na tvojem mestu naredo sebi uslugo pa se izogno alf. Razen če nameravaš v naslednjih dveh letih diplomirati iz konstrukcije podvozij, diagnosticiranj motorne elektronike itd...

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin Po maj 23, 2011 11:11 pm

airmike je napisal/-a:Jaz bi pa na tvojem mestu naredo sebi uslugo pa se izogno alf. Razen če nameravaš v naslednjih dveh letih diplomirati iz konstrukcije podvozij, diagnosticiranj motorne elektronike itd...

:lol: hehehehehe

jah...Kaj pa priporočaš?

Rad, bi si kupil nekaj čimprej
Zadnjič spremenil Đasmin, dne Po maj 23, 2011 11:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike Po maj 23, 2011 11:14 pm

Čeprav če tak pomislim...če bo to tvoj prvi avto? Kupi alfo :) Se boš vsaj naučo da so avti pokvarljivi in se boš naučo pazit :)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To maj 24, 2011 6:54 am

Jaz sem imel pred leti 145 2.0TS 155hp. Z njo sem brez kakršnih koli okvar naredil 120kkm. Čisto odvisno je v kakšnem stanju jo dobiš

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 9:46 am

pskoda je napisal/-a:Jaz sem imel pred leti 145 2.0TS 155hp. Z njo sem brez kakršnih koli okvar naredil 120kkm. Čisto odvisno je v kakšnem stanju jo dobiš

Se strinjam...in pravzato iščem majstra, ki se morebit spozna na kej tazga da greva skupaj in pove kaka je in se potem od tam naprej pogovarjamo =P

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san To maj 24, 2011 9:58 am

airmike je napisal/-a:Jaz bi pa na tvojem mestu naredo sebi uslugo pa se izogno alf. Razen če nameravaš v naslednjih dveh letih diplomirati iz konstrukcije podvozij, diagnosticiranj motorne elektronike itd...

Da ne boš ti doktoriral iz znamke ALfa Romeo. Če si so jo lastil in imel težave, ne posplošuj na ostale modele..... !

Kar se pa pa BOSE v Alfah tiče, če zamenjaš predvajalno enoto (radio, HU), postane zadeva nekaj srednjega, ni pa to top in to zaradi slabe predavjalne enote (original) !

Đasmin je napisal/-a:

Se strinjam...in pravzato iščem majstra, ki se morebit spozna na kej tazga da greva skupaj in pove kaka je in se potem od tam naprej pogovarjamo =P

Bom jaz enega kolega, serviserja italijanskih znamk povprašal.

Yagi-san

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike To maj 24, 2011 12:20 pm

Yagi-san je napisal/-a:
Da ne boš ti doktoriral iz znamke ALfa Romeo. Če si so jo lastil in imel težave, ne posplošuj na ostale modele..... !

Yagi-san

Ne posplošujem. Sem mel z mojo manj problemov kot kolegi z "drugimi modeli" Alf oz. z modeli o katerih je tu govora ;) Ampak alfistu kaj govorit se pač ne da :)

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 12:50 pm

Yagi-san je napisal/-a:

Kar se pa pa BOSE v Alfah tiče, če zamenjaš predvajalno enoto (radio, HU), postane zadeva nekaj srednjega, ni pa to top in to zaradi slabe predavjalne enote (original) !

Đasmin je napisal/-a:

Bom jaz enega kolega, serviserja italijanskih znamk povprašal.

Yagi-san

Se pravi če bi dal kakega Pionerja not 2dinskega bi potem zadeva bila boljša kot pa z original navi? če sem prav razumel...

Komaj čakam, pa sporoči mi čimprej odgovore :DDD :DDD ;)

Hvala ti

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 12:59 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4854603&show=1

To pa je čudn oglas, kdo pozna slučajno?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To maj 24, 2011 1:19 pm

Đasmin je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4854603&show=1

Avto je uvožen, pri kilometrini se je zajebal za eno 0. To kar sem napisal, vidim iz oglasain ne poznam avto.
Če ti je avto všeč ga pojdi z nekom, ki pozna italjana pogledat ali pa vprašaj na alfa forumu
Zadnjič spremenil pskoda, dne To maj 24, 2011 1:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 1:24 pm

pskoda je napisal/-a:
Đasmin je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4854603&show=1

Avto je uvožen, pri kilometrini se je zajebal za eno 0. To kar sem napisal, vidim iz oglasain ne poznam avto

Kako pa oceniš da je uvože...po čemu
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov