RpDany je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Od sodelovca sin je kupil Accenta letnik 99 za 350€ s klimo servo volanom el. paket......
Da ga je spravil v mejo normale je nanjga dal skoraj 700€. Glavni servis in popravilo kompletnega zadnjega podvozja + par malenkosti. Uglavnem za tak avto so deli zelo dragi.
Oprosti to pa se nebi strinjo vozim accenta zdaj ze 5 let in niso deli dragi. Ce je or dele kupoval je dal malo vec ja samo tudi ne kaj dosti. Cena se ti nabije ce das to komu delat pa ti ure masno placas zraven.
Roke pri accentu ti menjajo brezplacno ce si lastnik dlje casa samo podpises njihovo pogodbo.
primer par delov: ploscice 25€ pakne 30€ amotizer kom 40€ novi,manseta 6.5€,kljuka 5-10€ itd.... to je drago? poglej malo druge znamke in cene delov...
accent je avto ki ga imas da se vozis in vozis ce kaj crkne menjas in nadaljujes dalje. Drugace pa tako so rekli poglej malo po Fiatih,Pugi,..
lp
2x

mel sem ga 3 leta (GT varjanto) in sem menjal une vijake z gumicami ki drzijo stabilizator, cev od servota (rja jo je zgrizla), za roke sem pa dobil po posti od hyundaija da mi jih menjajo brezplacno (kao neka serijska napaka

servisov takorekoc nisem delal (vem da ni prau tko

pa se od opreme je imel prau vse