WMB je napisal/-a:Poglej...sploh ni problem...poznam Škodo, poznam VW...
Z VW-ji do sedaj ni bilo težav...delali so po 500.000 in še danes pri novih lastnikih delajo naprej...
Škodilak pa se mi je zameril...iz leta 99, ko v Oktaviji kombi TDI nismo mogli 3 komadi zadaj sedet...sedeži kot v jugotu, material pa to..si švical v hrbet tudi če je klima delala na polno....bolan sem bil od klime vsakič itd...
Zakaj se to ni dogajalo pri VW...???
Od takrat škode nič več....poznam fobro tudi fabijo....dost podobno...da o novi fabiji ne govorim...mi gre resnično na bruhanje....
Kdo o GOlfu tu govori...kaj ima tu golf..???? Govorimo o Passatu in Superbu
PA nehte se že napadalno obnašat na forumu, karkoli človek napiše....ni prav, kot da bi morali vsi isto pisati.....sej zato pa delajo različne modele avtomobilov...ker če bi bilo po ACOM potem bi se kr vsi v škodah pelali.
...Ne poznaš pa novega passata in definitivno ne poznaš novega SUperba. Če bi bi vedel da je v njem preverjena VW tehnika. Vsi novi avtomobili imajo porodne težave. Sreča pri Škodi je v glavnem tudi ta, da ker VW pač vgrajuje le najnoveše motorje, ki so pa tudi imeli že težave. Vsi recimo poznajo pokanje glav na 2.0 TDI. No ta TDI ni nikoli bil v Superbu - ergo ni bilo težav.
Pojdi v salon in se vsedi v Superba. Po možnosti kakšenga z usnjem, lesom, touchscreen navigacijo pa boš lahko povedal kako se ti zdi. Pojdi en krog -se slabo pelje?
Pa kake veze ima 99 letnik octavia z platformo od Golfa? Superb je strechana verzija Passatove platforme - zadaj je 9 cm več placa kot pa v Mečki S klase - a da ni pol dovolj placa na voljo? -Kupi pol raje avtobus pa bo

Folk pa tukaj ni jezen nate ker govoriš da naj vzame VW, ampak ker ne pišeš dejstva izražaš le neko čudno mišljenje da VW je avto, škoda ki pa ima komplet vso mehaniko in elektroniko od VW pa zate ni avto - to je smešno.
In še nekaj; meni ni padla krona z glave, ko sem prodal BMW serije 5 in se vsedel v Superba. Očitno je potem dovolj dober avto - se ne počutim prikrajšanega in zato spodaj skrajšanega , če me razumeš. Avto je kot se šika in sem popoloma zadovoljen z njim. Tudi full size otroški voziček od Perega ruknem v prtljažnik, brez da bi mu snemal kolesa - pri drugih to žal ni šlo - niti pri A6 karavanu, ki je pa definitivno v koncerenski lestvici plasiran nad tvojim VW - eto

Drugače pa - vsakmu svoje - ni se pa treba zmrdovat brez osnove