nevermind je napisal/-a:Bom jaz podal svojo izkušnjo oz. opažanja. Pa da se ne bo kdo slučajno spotaknil ob moj post.
Vglavnem, nedolgo nazaj sem zmeraj kaj povedal čez VAG grupo, da kako so dragi, precenjeni, ipd.. Nekako mi niso bili všeč.
Ma sem probal Megana, Golfa 6, Astro in podobne avte tega razreda. In v vseh mojih kriterijah je zmagal Golf.
Pa da ne govorim kakšno skopucalo je Civic. No pri njem je edino 2.2 dizel motor špica. O kakovosti materialov, ergonomiji, zvočni izolaciji pa se lahko skrije pred Golfom. Nova Astra prav tako. V notranosti plastik fantastik jogurtovi lončki plastika. Velik korak nazaj. Še najboljša je bila Astra G, katero smo imeli kar nekaj let nazaj. Lahko je Golf precenjen, vsakdanji, povprečen. Po mojih kriterijah je zmagal, pa sploh nisem gledal na značko. Daš tistih par jurijev več, ko ga kupiš, ampak vsaj veš, da imaš avto kot se spodobi.
Lp.
TrijoAdijo je napisal/-a:Mene čudi samo ena stvar. Vsi opevajo nemško sveto trojico....Ampak kako hudiča je sveta trojica tako odlična, če pa ti ganc novi predstavnik svete trojice...po prevoženih 30km...direktno iz salona....crkne sredi ceste, tak da je bilo treba klicat avtovleko in it z avtom nazaj na servis?Huh...raje bi imel armaturo iz jogurtovih lončkov skup sestavljeno, kot pa takega predstavnika svete trojice...
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:Mene čudi samo ena stvar. Vsi opevajo nemško sveto trojico....Ampak kako hudiča je sveta trojica tako odlična, če pa ti ganc novi predstavnik svete trojice...po prevoženih 30km...direktno iz salona....crkne sredi ceste, tak da je bilo treba klicat avtovleko in it z avtom nazaj na servis?Huh...raje bi imel armaturo iz jogurtovih lončkov skup sestavljeno, kot pa takega predstavnika svete trojice...
LP!
gecco je napisal/-a:Jst mam isto izkušnjo...čist nova serija 3 crknla na testni vožnji.
Tattoo- je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Jst mam isto izkušnjo...čist nova serija 3 crknla na testni vožnji.
To je zaradi Efficient Dynamics in sistema start-stop!
nevermind je napisal/-a:Bom jaz podal svojo izkušnjo oz. opažanja. Pa da se ne bo kdo slučajno spotaknil ob moj post.
Vglavnem, nedolgo nazaj sem zmeraj kaj povedal čez VAG grupo, da kako so dragi, precenjeni, ipd.. Nekako mi niso bili všeč.
Ma sem probal Megana, Golfa 6, Astro in podobne avte tega razreda. In v vseh mojih kriterijah je zmagal Golf.
Pa da ne govorim kakšno skopucalo je Civic. No pri njem je edino 2.2 dizel motor špica. O kakovosti materialov, ergonomiji, zvočni izolaciji pa se lahko skrije pred Golfom. Nova Astra prav tako. V notranosti plastik fantastik jogurtovi lončki plastika. Velik korak nazaj. Še najboljša je bila Astra G, katero smo imeli kar nekaj let nazaj. Lahko je Golf precenjen, vsakdanji, povprečen. Po mojih kriterijah je zmagal, pa sploh nisem gledal na značko. Daš tistih par jurijev več, ko ga kupiš, ampak vsaj veš, da imaš avto kot se spodobi.
Lp.
~toMmy~ je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Mene čudi samo ena stvar. Vsi opevajo nemško sveto trojico....Ampak kako hudiča je sveta trojica tako odlična, če pa ti ganc novi predstavnik svete trojice...po prevoženih 30km...direktno iz salona....crkne sredi ceste, tak da je bilo treba klicat avtovleko in it z avtom nazaj na servis?Huh...raje bi imel armaturo iz jogurtovih lončkov skup sestavljeno, kot pa takega predstavnika svete trojice...
LP!
In to se je zgodilo najmanj desetkrat?Itak da se takšne stvari ob takšni stopnji razvoja tu pa tam zgodijo, utopično bi bilo verjet, da je "sveta trojica" pri tem izjema.
TrijoAdijo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Mene čudi samo ena stvar. Vsi opevajo nemško sveto trojico....Ampak kako hudiča je sveta trojica tako odlična, če pa ti ganc novi predstavnik svete trojice...po prevoženih 30km...direktno iz salona....crkne sredi ceste, tak da je bilo treba klicat avtovleko in it z avtom nazaj na servis?Huh...raje bi imel armaturo iz jogurtovih lončkov skup sestavljeno, kot pa takega predstavnika svete trojice...
LP!
In to se je zgodilo najmanj desetkrat?Itak da se takšne stvari ob takšni stopnji razvoja tu pa tam zgodijo, utopično bi bilo verjet, da je "sveta trojica" pri tem izjema.
Ne,samo pusti grenak priokus....sploh pa pri vozilu, ki stane dobrih 60 jurjev...
LP!
Tattoo- je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Jst mam isto izkušnjo...čist nova serija 3 crknla na testni vožnji.
To je zaradi Efficient Dynamics in sistema start-stop!
zijan je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Bom jaz podal svojo izkušnjo oz. opažanja. Pa da se ne bo kdo slučajno spotaknil ob moj post.
Lp.
Trenutno vozim Golfa V, prvi lastnik. Zelo zadovoljen, nikoli nobenih problemov (razen zamenjave motorčka za odklep zadnjih desnih vrat). Zdaj pa potrebujem večji avto. Res je, tudi da sem že pred nakupom Golfa gledal za Alfo 147. "Logičen" VW korak bi bil nakup Pasata (kar ni izključeno) ampak rad bi sprobal še kaj drugega razen VW. Odločitev pa je precej težka; za Alfo 159 je že precej lepo napisal uporabnik "lizard" (hvala), BMW je tudi resen kandidat ali pa Audi. Verjetno se bo treba lotit nakupa kot ga je predlagal uporabnik "tristan01" in poiskat dober primerek z preverjeno zgodovino ne glede na znamko.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov