čare je napisal/-a:E moj mišek.Kupuješ rabljen avto in ti ni všeč da je avspuh rjav??Kašen pa naj po tvoje bo?? Na eni strani podvozja je bilo nekaj menjano-se bolj sveti kot na drugi??Mogoče je bila menjana roka ker je bila zluftana in so ti prihranili 50+€??Linija odbijač havba se ne ujema ??Pa kaj morda je bil udarjen kot večina vozil...Saj ne rečem da je to OK sam moraš pa vzet v zakup da kupuješ RABLJEN avto in tisti ki je res v perfektnem stanju se proda komu poznanemu ali pa ima visoko ceno in če kupiš rabljen avto boš moral po vsej verjetnosti kaj vložiti vanj.Zadnje diske ma pa precej peugeotov čudno požrtih.Pa ko praviš da se boš ustrelil če ti bo žrl 8 litrov,če se hočeš normalno vozit ti bo ,če pa se boš cijazil kot en penzič pa ne (no cijazenju nekateri ki iamjo tistih magičnih 5 litrov porabe pravijo dinamična vožnja)
Zluftana roka ja, ko je bil ruknjen, linija se ne ujema, točno tak - zakaj pa bi ruknjenega kupil če ni treba?? Ne boš me prepričan da je nekaramboliran slabši. Tud rablenega se dobi ne ruknjenega. Tak primer je ta črn, zakaj je pa tam gor orginal šajba, vse linije štimajo, nikjer nič počohan, še radkape niso nikjer pritisnjene, diski obojni gladki, notranjost spucana, nikjer nič spraskano. Sej res, so ga globinsko pucali, ampak če je avto zašmiran, ga ne boš nikol tako spucal. In hvala bogu, da je spucan, ne pa tisti šušmarji, ko majo prah še od poletja gor. V štorah gledal eno alfo,stoji tam par metrov od glavne ceste, zašmirana čist, lak čist neki zrisan, pogledaš noter, zvočniki ven popipani, kabli kar tak visijo...pa lepo prosim no...cena pa neki čez 6 jurjev.
Prhka je bila pa alfa, točno tak, aspuf ganc rjav- normalno da mi ni všeč, če lahko potem komplet zamenjaš, - ni veliko manjkalo da bodo lukne skoz, podvozje rjavo, pločevine okrog diskov - že lukne skoz. Avto letnik 2005. Na teh peugeotih,pa pri vseh ko sem se po tleh metal....nič rjavo.
Nič ne zagovarjaj te lažnivce, sem ga vprašal, je bil kaj razbit, je reko "ne nič" sigurno ja.
8 litrov pa pomoje, da ne sme pit, ker nimam mestne vožnje, razgibana relacija s hitrostmi do 100 pri normalni vožnji. Pa gume so klasika gor 195 15 col
Ne vem, če ne bo najbolj pametno da grem jutri aro dat, mal še bomo probal ceno zglihat pa je to to. Jutr še dobim številko od lastnika pa ga mal vprašam kak pa kaj je blo z avtom. Konec koncev je res veliko razbitih in vprašanje kaj bom našel,če grem zdaj nekam v ljubljano iskat. Pa tam imajo še več tega jajcanja po mestu, je pa že bolš če ma kak kilometer več pa relacijsko, kot pa tist večinoma od semaforja do semaforja.
Laže pa tak vsak, gor napiše vse vredu, prideš pa vidiš kak vse križem štrli