J`Mavr0 je napisal/-a:VW "ker se ceniš",
ko sem pred mesecem menjal avto za passatom FSI Higline 3C... BMW tak se ceni preveč koliko crkuje :P... Insignija pa ma menjalnik občasne probleme, pa podvozje črička...
lp
Jernej
Renault_user je napisal/-a:Ja sej ima v imenu besedo BLUEMOTION... Valda, da mora to nekaj pomeniti ane?
Ne vem zakaj bi bilo čudno, da je avto, ki je bil narejen za varčnega naposled res varčen... 1x1 pač...
TrijoAdijo je napisal/-a:
Uhuhuh...zdej pa si jo pihno....![]()
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
Uhuhuh...zdej pa si jo pihno....![]()
"pihno" si mim mene v četrtek pod Višnjo goro.....sem ti blendal...
Polo78 je napisal/-a:Bi pa samo omenil, da sem si šel Insignio vsaj pogledat, Passata pa še to ne.
No saj ni s tem nič tako narobe. Ko človek kupuje avto zase, pač gre gledat le tiste ki ga nekako privlačijo, kakega drugega se ti niti ne da pogledat in zakaj bi moral, če ti avto v osnovi ne potegne.Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Bi pa samo omenil, da sem si šel Insignio vsaj pogledat, Passata pa še to ne.
V bistvu si samo dokazal, kako sam sebe omejuješ...
Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Bi pa samo omenil, da sem si šel Insignio vsaj pogledat, Passata pa še to ne.
sašo5 je napisal/-a:ne upa si, kajti bila bi to ljubezen na prvi pogled.in potem bi "not padu"......
Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Bi pa samo omenil, da sem si šel Insignio vsaj pogledat, Passata pa še to ne.
sašo5 je napisal/-a:ne upa si, kajti bila bi to ljubezen na prvi pogled.in potem bi "not padu"......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov