crxdelsol je napisal/-a:peroRS na RL ko voziš z drugo, tretjo ja kaj pa kaka večja steza? hvala za tole, nisem si mislo.
P205 GTI - vem, da je za marsikoga legenda, ampak meni enostavno ne potegne - pa še prestaro zame.
rockson je napisal/-a:Tale pa mislim, da bi imel polno kapo potenciala:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5226697&show=1
Motor z ogromno tuning potenciala, podvozje je že rahlo prilagojeno, ravno tako zavore, pa še 4motion je, kar je kar redkost za najd. Z gripom tako tudi ne bi smelo biti težavSamo s financami bi bilo malo težav.
![]()
Avto že poznam, saj imata starša Top Sport z vsega 45kkm (od tega je kar nekaj mojih).Zato mi srce ne da, da bi tega imel za trackday-e.
Zaenkrat bi lahko rekel, da so favoriti:
Seat Leon - če zanimarim finance.
P 306 S16
Civic 1.8 VTI
Vz_ace je napisal/-a:P205 GTI - vem, da je za marsikoga legenda, ampak meni enostavno ne potegne - pa še prestaro zame.
Si ga imel sploh kdaj priložnost peljat?
croma_man je napisal/-a:pri 2000 budgeta za trackcar bi šel definitivno na cenejši avto, ki ima možnost menjave motorja dokaj "poceni", in bi večino investiral v podvozje, zavore, šele potem v konje.
Da pa bi kupil nekaj za 2000 da bo za zlorabo na trackdayih in divjanjih in da bo vse funkcioniralo pa bi kar hitro pozabil.
mire je napisal/-a:OFF. ta leon se je prodajal za 3300€, v roku par dni so takoj spustili ceno na 2800€, nato se je prodal verejtno se za kak € manj.
In drugi dan, je bil privat oglas za 4500€.
rockson je napisal/-a:Vz_ace je napisal/-a:P205 GTI - vem, da je za marsikoga legenda, ampak meni enostavno ne potegne - pa še prestaro zame.
Si ga imel sploh kdaj priložnost peljat?
Nisem ga vozil, vendar enostavno niti nimam želje po tem. Vem, čuden sem.
vepar je napisal/-a:saxo od tonija je top shit za te € - za na raceland nimaš kj prčkat po njem. samo gume gor in gas..
Vz_ace je napisal/-a:ne vem,kaj gledaš na estetiko in dizajn (čeprav je meni še vedno in bo ostal edinstven in kul!); ali na uporabost pri dirkanju,ali kaj? Prebrskaj malo britanske dirkaške forume in ugotovil boš, daj je 205gti še danes njihov zelo priljubljen track-day car, ki ima že serijsko odlično lego na zaprti,ovinkasti progi,ter solidne pospeške.. z malo predelavami pa je lahko komot konkurenčen marsikateremu avtomobilu,ki je na papirju par rangov višje...
Zame in še za marsikoga je to edini pravi hot-hatch. Res pa je, da jih in njihovih delov pri nas ni na pretek oz. tisti ki so, jih lastniki skrbno čuvamo.
Kavs je napisal/-a:Dirkalnik,
pa magaerej yugo ali pa seicento z ogromno deli zraven. Sem spadajo tudi feltne. Glej da se vozi na 13 col. Morda se sliši smešno a najdražje so ravno gume in bencin....avto je ko je enkrat kvalitetno izdelan skoraj zastojn (če ga ne razbiješ).
Zdej pa....po mili volji. Sam če boš kupu serijskega za 2.000 ti bo hitro žal......ker ne bo dnara za naprej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov