crxdelsol je napisal/-a:Ja in kdo ga vlači v njo? V tem primeru @crxdelsol. Zakaj? Očitno zara, s svojim postom ga pa pooseblja.di nekih čudnih frustracij...Najbolj žalostno je, da gre tak osebek potem še "pridigat" o "kmečkem" razmišljanju
Seveda jaz začnem v vsaki temi z golfami in ostalim nemško-češkim sranjem, se opravičujem imaš prav in nebom več.
OP ti pa le hitro kupi golfa, prej ko ugotovijo da so se zmotli pri ceni za vsaj polovico.
Jaz bi si pogledal boljše elantro.
Veš ta slikca na levi, kjer imaš ti opozorilo glede svoje kredibilnosti (manjka pa še kakšno o pismenosti), je pač moj avatar, na njej pa moj avto. Ko jo zagledaš, to ne pomeni, da ti vsiljujem Golfa, pojavi se pa ob vsakem mojem postu. A to te moti al o čem govoriš?

Nejko je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:..., udoben je pa tudi za penzionistično vožnjo več kot dovolj.
Tule mislim, da si zadel bistvo. Greva danes zadevo natančneje pogledat, pa da vidiva...
Bistvo je, da njemu ustreza. Za toliko kilometrov na leto bi osebno vseeno pogledal tudi ostale sicer nekoliko dražje, a še vedno zelo dobre ponudbe. V akciji je Ceed SW, ugodno se dobi "starega" Focusa, tudi Megana, pri Octavii bi se pa treba malo bolj potrudit za neko spodobno ceno. Bistvo je, da so vsi ti avtomobili nekoliko bolj dovršeni od Fluenca in s tem bolj primerni za takšno kilometražo.
Če proba, pa ne zazna razlike ali se mu pa ne vidi vredna razlike v ceni, potem naj mirne duše kupi Fluenca!