sonic je napisal/-a: sem in tja je kdo tudi obžaloval da je v svojem Golfu ali Octaviji vzel 90 Km namesto 105....
V Octavii 2 se nikoli ni prodajal 90-konjski 1.9TDI PD motor, samo 105

FWD so imele na voljo le 5-stopenjski menjalnik, 4x4 pa 6.
sonic je napisal/-a: sem in tja je kdo tudi obžaloval da je v svojem Golfu ali Octaviji vzel 90 Km namesto 105....
ChuckNorris je napisal/-a:@tomMy - UPAM da se hecašda ni razlike med 90 konjsko in 105konjsko? Sem vozil oboje, te na firmi imajo 5 prestav, in so 105 konjski. Pa prosim ne govori da ni razlike, ker tak mrtev motor kot je ta 90 konjski dizl, še je samo v kakem SDI golfu.
Aja naj dvakrat ugibam, ti si lastiš 90 konjskega?
~toMmy~ je napisal/-a:ChuckNorris je napisal/-a:@tomMy - UPAM da se hecašda ni razlike med 90 konjsko in 105konjsko? Sem vozil oboje, te na firmi imajo 5 prestav, in so 105 konjski. Pa prosim ne govori da ni razlike, ker tak mrtev motor kot je ta 90 konjski dizl, še je samo v kakem SDI golfu.
Aja naj dvakrat ugibam, ti si lastiš 90 konjskega?
Ni bistvene razlike v sami mašini, razen software-a, zato pravim, da je vseeno, katerega vzameš, če ga imaš namen čipat, ne pa da med nečipanima ni dosti razlike!Sem mislil, da je bilo to samoumevno, ker sem citiral post o čipanju.
Pri 105 K motorju je 6. prestava enako dolga kot 5. v 5-stopenjskem.nevermind je napisal/-a:@sonic: koliko obratov ima v tisti s 5 stopenjskim in tisti s 6 stopenjskim pri 90 in pri 130?
sonic je napisal/-a:Pri 105 K motorju je 6. prestava enako dolga kot 5. v 5-stopenjskem.nevermind je napisal/-a:@sonic: koliko obratov ima v tisti s 5 stopenjskim in tisti s 6 stopenjskim pri 90 in pri 130?
V 6. prestavi je 90 kmh nekaj nad 2000 obratov, ne vem točno, 130 kmh (realnih po GPS, na števcu piše 140) pa je skoraj 2800.
Recimo tale je kar dobro opremljen, pa stane 11.600 EUR, ima pa kar 132 tisoč kilometrov (in to po navedbah v oglasu, ni nemogoče da realno še kaj več...): http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5105302&show=1
SIMY001 je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5452415&show=1
Tale ni GT sport,spredaj navadni odbijač pa navadni sedeži da o tem da manjkajo meglenke ne govorim ,ojoj
cusco112 je napisal/-a:Menimo se o 10k. Za 11k+ bi dobil športno verzijo-GT
Najdi mi isti rank podobno opremo od drugega proizvajalca. Za bistveno nižjo ceno od 10k!!
Če je neka kia ceed za 1k cenejša od istega golfa pa sem vsekakor pripravljen plačati 1k več!
montezemolo je napisal/-a:pismo, ne vem al sem jaz čuden al kaj... sam meni se zdi 11.000+ € za 3 leta star avto s 100.000+ km, ki ni nič posebnega in brez kakšne ekstra opreme VELIKO PREVEČ. pa nočem polemizirat, golf je sicer super avto za pelat, kvalitetne izdelave, sicer ne preveč atraktivnega izgleda, kvari se podobno kot ostali konkurenti...![]()
sicer pa, vsak po svoje, jaz pač nebi dal tolk €€€ za tak avto. je pa dejstvo, da ima golf največji tržni delež v svojem razredu (ali se motim?) in to vsekakor nekaj pove.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov