WMB je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4485535&show=1
Golfa s tako opremo in ceno lahko samo sanjaš.
Točno tako....4000€ je treba dodati in bo Golf....
Badzo je napisal/-a:Za dve strani postov, od tega 50% natolcevanja WMBja kako je vse ostalo kar je slabše kot ima on za en falus, da golfa če ni vsaj Highine in ne stane vsaj 17k eur je kupovat đabe itd![]()
Razna natolcevanja kateri je bolši in kateri ne, so zopet debate za v peskovnik oz. ob šank!
V resnici gre za dva avta, ki se zelo težko primerjata med seboj, skupen jima je razred, podobna velikost, to je pa tudi vse!
Bi pa avtorju teme priporočal, če mu ni problem 80eur na leto več za registracijo tole:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5743310&show=1
Se bo sigurno bolje podal avtu kot pa švohnejši HDI. Tudi poraba zna biti celo manjša oz. največ kar bo, bo enaka, ker ima ta 6 stopenjski menjlanik, več navora tako da se tudi motor manj "matra", sploh pri vožnji na AC.
Če si pa peljal 93konjskega HDIja in ti zadošča, potem pa moj predlog pozabi in just go for it!![]()
zany je napisal/-a:Za avtorja teme; Meni je od te dvojice ljubši golf, sploh zaradi voznih lastnosti. Na koncu pa bi se vendarle odločil za citroena iz enega samega razloga, avgusta dobi golf naslednika
WMB je napisal/-a:Če košta C4 14.000€![]()
![]()
ane????
zany je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Če košta C4 14.000€![]()
![]()
ane????
...in to so predvsem tvoje domneve, če se spomniš. 17 tisočakov, dobro opremljen - popust = 13-14.000 €
mmikolj je napisal/-a:"Vsake oči imajo svojega malarja". Tako je tudi pri avtih. Osebno sem se za Citroena odločil, ker mi je enostavno bolj všeč. Kljub temu, da sem pristaš in ljubitelj nemških avtov, se mi zdi golf preveč enostaven in preprost. Govorim seveda o osnovni opremi trendline in Citroenovi opremi tendance, ki sta nekako najbolj primerljivi po ceni. Tako mi je s tega zornega kota bolj všeč C4, obenem pa se zavedam, da Citroen ni takšen statusni simbol, ker z Golfom dobiš "pridih prestižnosti", čeprav namišljene, ki je pri Citroenu ni. Lahko se le tolažiš, da imaš bolj ekskluziven avto, kar pa ni daleč od resnice.
WMB je napisal/-a:zany je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Če košta C4 14.000€![]()
![]()
ane????
...in to so predvsem tvoje domneve, če se spomniš. 17 tisočakov, dobro opremljen - popust = 13-14.000 €
Nekdo je link popal v svoj post, kjer je bila cena okol 14K€....
WMB je napisal/-a:Zdej koliko pride C4 s tako opremo....??? verjamem, da ne več kot 17.000 €....kar pa s poštenim popustom pride 13-14K€
WMB je napisal/-a:
Zdej če imaš v mislih 14.000€ kolikor stane osnovni golf, potem kupi C4, ki bo naloadan z opremo....
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:zany je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Če košta C4 14.000€![]()
![]()
ane????
Nekdo je link popal v svoj post, kjer je bila cena okol 14K€....
Zdaj se pa zgovarjaj na druge![]()
To si pisal samo ti in noben drugi!WMB je napisal/-a:Zdej koliko pride C4 s tako opremo....??? verjamem, da ne več kot 17.000 €....kar pa s poštenim popustom pride 13-14K€
zany je napisal/-a:In ravno post @peroRS je govoril, da so cene na a.netu larifari...
Sem si pa vzel čas, poslal vprašanje na Citroen Slovenija in Vw Slovenija z prošnjo, da mi povedo, kakšna je cena enega in drugega z vsemi popusti in možnimi opremami z takšno motorizacijo. Pa bomo videli
King1 je napisal/-a:O madona madona kok se eni repenčte.![]()
Kwa ste pa dosadni k ku........ . Ej noro sam, da je vag omenjen se takoj kur...ite kok je to kao navidezni simbol, da je drag bla bla bla.......
Ja piz..... pol ga pa ne kupite a ne.![]()
![]()
![]()
Dobr, da smo se na a.com znebili t.i. kia sindroma za 9.999 evrov. Pa prosim nič nimam proti kiam a vseeno je bil en čas ta sindrom kar pogosto prisoten na forumu.Mal se umirte no.
lp
p.s. uspešen nakup želim.
maius28 je napisal/-a:Halo g.King. Kie pa lepo pusti in raje renaulte daj notri. Ni ga čez Kio. Golf in C4 se lahko skrijeta. pa za 9.999 dobiš avto z 7. letno garancijo.![]()
King1 je napisal/-a:maius28 je napisal/-a:Halo g.King. Kie pa lepo pusti in raje renaulte daj notri. Ni ga čez Kio. Golf in C4 se lahko skrijeta. pa za 9.999 dobiš avto z 7. letno garancijo.![]()
Saj sem napisal, da nimam nič proti kiam![]()
( super vozila, da ne bo pomote) a vseeno mi gre na živce to kao merjenje dolžine .... ( vsi vemo o čem govorim ) kdo je boljši, lepši ..... bla bl bla bla....... . To se nikoli ne neha. Kar pa si napisal spodaj pa je moje mnenje tako: zakaj sploh hodite švabe gledat, če jih ne morete prebavljat? Pa delat neke izračune o tem kdo je ugodnejši. [size=150]Ne razumem ko pa vsi veste, da je golf in company predrag oz. si ga ne želite[/size].
![]()
![]()
Pa nehajte žolče zlivat kle na forumu. Pejte raje v salone težit.![]()
![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov