tiguan je napisal/-a:Ni vse samo v nabavni eni, predno pripelješ tak avto domu te stanejo še razne papir stroški, pol avto 100% kaj fali, sam eni trdjo, da dela vse, razen kak praska a pol ko vidiš avto, manjka 1/4 avta....dlih na avto.net sem vidu accenta, kateremu obupno rjavi pleh za ceno 400 evrov
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6013050&show=1
Nekdo to kupi, ker ga nujno rabi, ampak se vozt s tako črvivo drvarnico okol, a nebi blo bolš to j**c prodat po delih oz. odpeljat na dinos, kje so časi, ko sem iz Lj pripeljal škodilak za 10.000 SIT brez pike rje ! In samo s 90.000km, ampak to 6-7let nazaj, danes pa nekdo ponuja škodilak s porabo 9-10l za 200 evrov, ja do prve gostilne je že OK avto, ampak, če pa se hočeš tud kam 50-100km stran peljat pa to pomeni bankrot.
Moje mnenje glede na ponudbo avto za 400-500 evrov MORA bit v dobrem stanju. Plahe je na cesti PREVEČ, ponudbe je OGROMNO, izbire je OGROMNO in zakaj bi kupil drvarnico za 400 evrov, če nekdo ponuja dobrega pego 306 brez pike rje za 500 evrov.
Videl sem tudi citroena AX z okvaro za 100 evrov, včasih sem jaz taka avto dal za 20 evrov naprej brez pike rje na pragovih, podvozju.
kesneberg je napisal/-a:Avto za 200-300€????.
Ne se.... klamf. Izkušnje. Smo nabavil avto za 400€ L 1996 za sina. Sem rekel neizkušen voznik, naj ma jetra da jih bo lahko razbijal, pa da ne bo škode. Ja. Ko ga je letos menjal -dal v račun da je vzel druzga (vrednost 1€ reda radi oz zdilana cena za novega nižja za 200e) je bil 3 letni obračun stroškov da se je vozil 900€+ bencin+redni servis: končniki, torzija, ležaji, tesnilo na glavi, menajva menjalnika,gume sklopka..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Za ta denar samo od tete, strica, dedka.....
Za te denarce dobiš solidno kolo ki ti bo dolgo služilo, brez velikih stroškov vzdrževanja.
Daedalus je napisal/-a:Sem tudi jaz za prvi avto L 2000 kupil Favoritko staro 9 let za majhen denar od neke starejše gospe. Avto bil kot iz škatlice.
Daedalus je napisal/-a:Vglavnem avtomobil je v dveh letih iz sijočega ratala tudi prava trhlenina, nato je šel na Dinos
Uglavnem za vse okvare sem bil kriv sam in ne majhna cena avtomobila. Saj z avtom ni bilo nobenih problemov, če si jih nisem sam naredil.
kesneberg je napisal/-a:Za začetek je pa samo odvisno na komu se boš učil ali je to na 1000+€ ali na 200+€
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov