GiiiF je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Rad bi videl študenta, ki ima našparanih 24.000€ gotovine za avto

Mu plačam pijačo, da mi razloži ključ uspeha

Ključ do uspeha je pridnost. Dopoldan faks popoudan od 16-24h delo!!! Če ležiš doma nebo nč keša pršlo. Pa hodm na strojn faks UNI smer tko da prosim brez FDV ali FOV. Imam skorj 8 000 našparanga tko da bom ta denar vložil in počakal 5 let. Če bo nuja po avtu se pa kupi rabljen.
Pridnost je že, sam pod pogojem, da nimaš nobenih drugih vložkov (pa tu ne štejem dopustov ampak da nekaj ustvariš v življenju), stroškov z bivanjem, hrano, prevozom na delo/faks...
Tudi jaz ne ležim doma in čakam da bo denar padel z lufta. Vendar ko odštejem vse zgoraj omenjeno mi niti na kraj pameti ne pade, da bi šel skeširat avto za 24.000€ kot nekateri pišejo (ne leti nate).
Razen, če bi ves zaslužen denar dal za avto, doma pa živel na račun staršev.
8000€? Mene je nekaj podobnega v dveh letih stal najem stanovanja (=sobe oz. bolje rečeno luknje) s stroški v LJ. Načeloma bi se za tak (oz. manjši) denar lahko vozil z avtom, sam glede na obveznosti na faksu (FGG) bi šlo težko skozi, saj bi preveč časa zapravil za vožnjo.
Je pa to že druga tema.
Se opravičujem za off-topic, samo ne morem mimo tega, ko eni nalahka rečejo, "ne kredit, raje skeširaj teh 24.000€"