ban je napisal/-a:Avto maš na lizing, recimo na 5 let. Kaj če se ti medtem pokvari in si z njim totalno nezadovoljen (recimo da maš 1.2 TSI) in ga hočeš prodat. Kako je potem s tem?
ban je napisal/-a:.Kaj če se ti medtem pokvari in si z njim totalno nezadovoljen (recimo da maš 1.2 TSI)
DiF0r je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Ne razumem zakaj je lažje dajat 5 let po 200€ vstran in naprej vzet avto, zakaj pa ne daja folk 5 let 200€ vstran in potem kupi avto in je njegov ?
Ker ko se odločiš za nov avto ga hočeš zdaj, takoj, isti tedn in ne čez 5 let
crxdelsol je napisal/-a:Ja zato pa vidimo na bencinskah A6tke, Insignie in podobne ko tankajo 5€ goriva.
crxdelsol je napisal/-a:Ja zato pa vidimo na bencinskah A6tke, Insignie in podobne ko tankajo 5€ goriva.
nevermind je napisal/-a:A pri lizingu vedno dobiš en ključ? Pa je res, da enega imajo v lizing hiši, pač če ne plačaš ti ga pridejo iskat?
belkaena je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Ja zato pa vidimo na bencinskah A6tke, Insignie in podobne ko tankajo 5€ goriva.
Ne vem zakaj človek, ki si kupi drag avto nima pravice biti brez denarja? Sicer pa je lahko razlogov za to, da nekdo tanka 5 € miljon in ne samo tisoč in to ne pomeni, da nima denarja, ker je čisto vseeno ali nekdo natanka 10x po 5 litrov ali pa enkrat poln tank.
Sploh pa ne vem kje se mate čas ubadat s tem, kaj se na sosednji ročki dogaja a vam zavist tolk ven udarja, ko se zraven vas parkira boljši avto, da morate nujno najt razlog zakaj ste taki luzerji.
peroRS je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Ja zato pa vidimo na bencinskah A6tke, Insignie in podobne ko tankajo 5€ goriva.
Ne vem zakaj človek, ki si kupi drag avto nima pravice biti brez denarja? Sicer pa je lahko razlogov za to, da nekdo tanka 5 € miljon in ne samo tisoč in to ne pomeni, da nima denarja, ker je čisto vseeno ali nekdo natanka 10x po 5 litrov ali pa enkrat poln tank.
Sploh pa ne vem kje se mate čas ubadat s tem, kaj se na sosednji ročki dogaja a vam zavist tolk ven udarja, ko se zraven vas parkira boljši avto, da morate nujno najt razlog zakaj ste taki luzerji.
x2
Mogoče imajo avto na plin in natankajo le toliko, da ni bencin na rezervi ali pa tankajo v kantico za kosilnico![]()
To grem jaz poleti dostikrat in natankam 3 litre v kantico, pol me pa prodajalci gledajo, kot da sem največji revež![]()
Sicer pa poznam tudi nekaj ljudi, ki imajo v denarnici vedno dovolj denarja, ampak nočejo tankati polno, tankajo pač polne cifre (20, 30, 50€).
Raje grejo 2-krat na teden tankat po 30€ kot enkrat 60€. Zakaj, ne vem
peroRS je napisal/-a:Mogoče imajo avto na plin in natankajo le toliko, da ni bencin na rezervi ali pa tankajo v kantico za kosilnico![]()
To grem jaz poleti dostikrat in natankam 3 litre v kantico, pol me pa prodajalci gledajo, kot da sem največji revež![]()
Sicer pa poznam tudi nekaj ljudi, ki imajo v denarnici vedno dovolj denarja, ampak nočejo tankati polno, tankajo pač polne cifre (20, 30, 50€).
=swen= je napisal/-a:Kolikor sem jaz slišal, se lahko pojavi problem z zamašitvijo DPF filtra pri ljudeh, ki hodijo tankat večkrat po malo namesto enkrat do polnega.
virtuoso89 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Mogoče imajo avto na plin in natankajo le toliko, da ni bencin na rezervi ali pa tankajo v kantico za kosilnico![]()
Morda je pa luštna prodajalka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov