primozek68 je napisal/-a:Sem odpisal, pa je žal zbrisano.
primozek68 je napisal/-a:Sem odpisal, pa je žal zbrisano.
King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Sem odpisal, pa je žal zbrisano.
Si meni odpisal?
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Sem odpisal, pa je žal zbrisano.
Si meni odpisal?
lp
Love is in the air
gdi je napisal/-a:Če boš gledav za audijem A3 dobro preglej spodnje robove vrat ter streho okoli letvic in okoli sprednjega stekla ker močno rjavijo. Imam en tak nemški biser A3 TDI letnik 2000 in ima pleh kot kakšna stara škodaDrugače pa kar prijazno vdrževanje. Na tvojem mestu bi pa gledav za xsaro 2.0 HDI
~toMmy~ je napisal/-a:Kaj misliš, da če ti nekdo naredi za 60-80€ servis, da avtomatsko nič ne pregleda vozila, ne preveri nobene tekočine, ničesar ne podmaže, očisti, pregleda, pa da se je učil šraufat samo na APN-ju?
Romzis je napisal/-a:In potem greš v nakup "redno vzdrževanega in servisiranega" vozila od 1. lastnika in naletiš na cvetke ki sem jih omenil že v prejšnjem postu .... Zjebane bremze, volan nekam proti Moskvi, luft v levem al pa katerem drugem končniku ker ga lastnik še "ni imel časa zamenjat", zamakanje v kabino, trd šalthebel, zjebana prema, gume zlizane in na vsaki osi drugačne
Matey_ je napisal/-a:Takole glede na današnje čase, ko se je na vsakem koraku treba prilagajati se je prilagodil tudi moj budget in zahteve.
Splet okoliščin je nanesel na to, da se bo z avtom vozilo bolj malo in bo uporabljen bolj za mestno vožnjo in občasno relacije (1x tedensko relacija v stilu LJ - Postojna - LJ). Tako, da gledam manjše avte v rangu Clio, Ka ipd.
Pomembna je predvsem zanesljivost, poceni vzdrževanje in nizki stroški registracije (prostornina max. 1800 ccm in do 80 kW).
Ima mogoče kdo kakšne informacije (najraje iz prve roke) o fordovem 1.6 8V (95KM) motorju? Kako je z zanesljivostjo in servisi? Porabo predvidevam v rangu 7l/100km.
Najlepša hvala za odgovore.
LP
Matej
maniaxxx je napisal/-a:A nima ta motor 101 konj? Če misliva istega seveda...
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:A nima ta motor 101 konj? Če misliva istega seveda...
Imaš 1.6 101KM, 105KM, 90KM, 95KM mogoče je še katera verzija.
Konkretno Ford KA ima 95KM, verjetno tega gleda
peroRS je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6766933&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5190832&show=1
maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:A nima ta motor 101 konj? Če misliva istega seveda...
Imaš 1.6 101KM, 105KM, 90KM, 95KM mogoče je še katera verzija.
Konkretno Ford KA ima 95KM, verjetno tega gleda
ford KA ne vem če ima 1.6 motor?
peroRS je napisal/-a:Saj ne mislit, da sem jaz to vedu. Google pa avtonet to vesta
Po forumu brska: blasfemik in 11 gostov