lp
Vikking je napisal/-a:Juss11 je napisal/-a: , men osebno nebi vzel avta sz plinom ker ti uničijo zadek ko ti napunijo prostor sz purpeno in tisto ne morš dat nikol več ven, razen če odrežeš tist prostor za rezervno kolo in še skori vsak reče da se mu tista lučka prižiga in da vgrajevalci plinskih naprav ti rečejo da je to normalno, zame že ne mene bi tisto tako motilo, da ti nekaj utripa na armaturki kar nebi smelo. To je moje mnenje, tvoja odločitev.
Kakšne bučke. V vaški gostilni si slišal vaškega posebneža, ki plinske narpave oz. plina, razen ko more babnci zamenjat plinsko jeklenko še videl ni.
Najprej se pozanimaj glede vgradnje, preden klatiš neumnosti.
mito155 je napisal/-a:modri ni od uporabnika iz foruma. In ja zamenjal je že nekaj lastnikov. Kmji pa morajo kar štimati
lp
adis je napisal/-a:@tristan01: najprej sem hotel imeti avto tam do 2-3 let a se počasi nagibam k nakupu avta za dolgi rok.
priznam bil sem zelo zainteresiran za to S4-ko a izkazalo se je, da le ni tako odlična kot "izgleda".
so mi že ponujali 335 ( znanec) a se zaradi turbin nisem odločil, posledica velikih strahov pred uničenjem le-te ( beri: moji problemi z bivšo A6-ico).
Doc_ je napisal/-a:Lucka motorja se vziga, ker lambdo sonda (oz pri s4 dve sondi) izmirijo razliko pri izpisnih plinih....
adis je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:Lucka motorja se vziga, ker lambdo sonda (oz pri s4 dve sondi) izmirijo razliko pri izpisnih plinih....
sta smo pri S4 2 lambdi sondi ali je to pri vseh 4.2 motorjih?
peroRS je napisal/-a:Kaj takega te pa ne zanima:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6827341&show=1
Konkretno avta ne poznam, a če vse štima (slovenski, potrjena servisna itd.), ne bi smel biti slab nakup, pa še 3 jurje je cenejši od tiste S4-ke
peroRS je napisal/-a:Saj keri 300+km bencinar pa se ne
adis je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Kaj takega te pa ne zanima:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6827341&show=1
Konkretno avta ne poznam, a če vse štima (slovenski, potrjena servisna itd.), ne bi smel biti slab nakup, pa še 3 jurje je cenejši od tiste S4-ke
ta S6-ka se prodaja že kar nekaj časa...
Vikking je napisal/-a:Verjetno je cena višja pri menjavi, saj tako ima napisano pri oglasu z višjo ceno.
Drugače pa mislim da imajo tastari S4 vsi jermen.
Za S4 limuzino s črno folijo, pa povprašaj na audi forumu. Mislim da si ga je nekdo pred časom že ogledal.
Vikking je napisal/-a:Verjetno je cena višja pri menjavi, saj tako ima napisano pri oglasu z višjo ceno.
Drugače pa mislim da imajo tastari S4 vsi jermen.
Za S4 limuzino s črno folijo, pa povprašaj na audi forumu. Mislim da si ga je nekdo pred časom že ogledal.
IcEm4n je napisal/-a:off: tisti modri S4 karavan, o katerem se je tudi v tej temi govorilo, se je očitno prodal v Tržič (vsaj po tablicah sodeč) - ga vidu dons v Gozd Martuljku.![]()