GoGo je napisal/-a:EPILOG
Ček, je bil zavrnjen. Ravno danes so me poklicali z banke.
Tipson mi je še par dni nazaj pisal, da bi mogu dnar bit zdej zdej na računu:)
Imam pa njegovo telefonsko, i**** mi je dal celo pravi naslov (preveril kolega iz Londona in res tam stanuje). V Peckhamu (kot slavna brata iz Only fools and horses haha).
Vso dokumentacijo, vključno z ročno spisanim čekom bom predal kriminalistom. Če se jim bo kaj dalo
Spoštovani!
Oseba erich77 vam pošilja sporočilo k vasemu oglasu št.1274854049 - naziv oglasa:VW Golf IV 1.9 TDI Generacija, letnik 2000, 254164 km, diesel:
hello, i will like know if this item is still available?
Oglas: http://www.bolha.com/oglas1274854049
Thanks for your prompt reply,am interested in buying the item and i
will like to know the item cost in GBP.I will like to know the current
condition of the item(including item damages). I need the pictures of
all part of the item(Engine,side view,front/back view and the damaged
part(if damaged)).
On 5/29/11, Mate wrote:
> Hello,
>
> the car is still available, but purchase is only possible after previous
> arrangements in Ljubljana, Slovenia.
>
> Best regards,
> Mate
When last was it serviced, how long have you owned it?? and what's
your lowest price for it. I would be able to make payment through
paypal, i find it the easiest way to use my credit card safely and is
a safe and reliable method of payment... Let me know your price for it
.I hope to hear from you soon, and i will make all transportation
preparations for it to be transported to my home in United Kingdom.
thunderbolt je napisal/-a:No, saj odgovor bi lahko tudi drugačen sestavil, če zaradi drugega ne zato, ker imamo v Sloveniji spisane v kazenskem zakoniku sankcije prav na to temo. Ne navsezadnje tale odgovor (če se že požvižgamo na zakon) že močno hodi navzkriž z 1.5 točko pravilnika uporabe foruma.
Imbecilus je napisal/-a:Da si me označil z nestrpnežem kaže le na dejstvo, da nimaš niti najmanjšega smisla za humor, ljudi suhoparno sodiš po črki zakona, detajli pa te sploh ne zanimajo.
Če prav razmislim, bi bil po branem sodeč izvrsten primerek še enega v dolgi vrsti odvetniških povzpetnikov v tovarnah branjenja tete Pravice kot sta pisarni Senica ali pa Čeferin.
Namesto nadebudnega študija prava pa si kdaj rajši poglej kakšnega Richarda Pryorja, Eddie Murphyja ali George Carlina, prvovrstni komiki so.
1.5 - prepovedana je tudi spolna, narodna, rasna in verska nestrpnost
ghandaed je napisal/-a::cry: jaz v njegovem odgovoru ne vidim nobene nestrpnosti.
Imbecilus je samo vljudno, argumentirano in povsem na mestu predlagal "nigerijcu" kako naj ta izkoristi svoj prosti čas, namesto da poskuša ogoljufat ljudi preko interneta.![]()
Pri tem je celo uporabil zahtevne tehnike medseboje komunikacije in se prilagodil nivoju dialoga. Tako mu je namesto nerazumljivega "thank you for your offer, but no." odgovoril z precej bolj primernim stavkom "go and f*** a goat". Vse za izogib nesporazumom. Kako pozorno od njega![]()
In potem se najdete takšni kot thunderbolt (pa ne, da bi imel kaj proti tebi) in imbecilusa označite za največjega kriminalca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov