Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Re: Nakup druzinskega avtomobila

Napisal/-a MBtouran Pe nov 22, 2013 1:05 pm

Brezveze sedaj nabijat ker ima vsak svoje mnenje, podobno kot je nesmisel sprasevat tukaj kateri avto naj kdo kupi. vedno bo 100 predlogov.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe nov 22, 2013 1:27 pm

Se strinjam, je pa rapid OK,da ne bo kake pomote, octavia še bolj, je pa nekaj dražja...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe nov 22, 2013 1:31 pm

Rapid spaceback je dobra alternativa fabiji karavan, s tem da je neprimerno lepši.

matejxx
Uporabnik

Napisal/-a matejxx Pe nov 22, 2013 1:46 pm

MBtouran je napisal/-a:Brezveze sedaj nabijat ker ima vsak svoje mnenje, podobno kot je nesmisel sprasevat tukaj kateri avto naj kdo kupi. vedno bo 100 predlogov.

Ja, kaj ni zato tudi namenjen forum, da predlagaš kak avto naj kdo kupi. Mogoče je kupec nek avto čisto spregledal, pa nato ko mu ga kdo predlaga opazil, da bi bil mogoče to dober nakup. Na koncu se pa tako vedno sam odloči kaj bo kupil. Pač kupi tiso kaj mu je všeč, npr. jaz vem, da se nebi nikoli kupil Škode, čeprav vem da ni slab avto, pa tudi novi modeli so vedno lepši. Toda, ko vidim tisti škodin znak mi gre na bruhanje, ker mi je enostavno grd. No sedaj ko ni več tiste zelene barve je že malce lepši, toda vseeno obupen.

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Pe nov 22, 2013 3:08 pm

matejxx je napisal/-a:
MBtouran je napisal/-a:Brezveze sedaj nabijat ker ima vsak svoje mnenje, podobno kot je nesmisel sprasevat tukaj kateri avto naj kdo kupi. vedno bo 100 predlogov.

Ja, kaj ni zato tudi namenjen forum, da predlagaš kak avto naj kdo kupi. Mogoče je kupec nek avto čisto spregledal, pa nato ko mu ga kdo predlaga opazil, da bi bil mogoče to dober nakup. Na koncu se pa tako vedno sam odloči kaj bo kupil. Pač kupi tiso kaj mu je všeč, npr. jaz vem, da se nebi nikoli kupil Škode, čeprav vem da ni slab avto, pa tudi novi modeli so vedno lepši. Toda, ko vidim tisti škodin znak mi gre na bruhanje, ker mi je enostavno grd. No sedaj ko ni več tiste zelene barve je že malce lepši, toda vseeno obupen.

Zaradi znaka nebi kupil dolocene znamke??? Hahaha svasta :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov